![]() |
|
ön sol farım söndü arkadaşlar :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
divxmaker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı divxmaker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 13:29 |
|
merhaba arkadaşlar ön sol ampul patladı galiba. bu ampulü kendim alıp takabilirmiyim. kolaymıdır. aracım 307 2006 model...
|
||
Peugeot 307 1.4 COMFORT 2006
|
||
![]() |
||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
3-5 lira bi ampul aksesuarcıya taktırın :)
|
||
![]() |
||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sizin aracı tam bilmiyorum genel olarak arkasında elinizin girmesini engelleyecek birşey yoksa kolaydır. Varsa bazı araçlarda far sökmek gerekebilir. Hatta bazı araçlarda al tarafında da civatası olur tampon bile uğraştırır.
Birinci mesajı öneririm oto elektrikçiye veya aksesuarcıya gidip alındığı yerde takılması kolay çözüm.
|
||
![]() |
||
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
|
herhangi bi otoelektriciden ampulu al ücretsiz anında takıyolar 10 15 saniye bile sürmüyor kendin hiç uğraşma yarım saat uğraşabilirsin tecrubeyle sabittir :D
|
||
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
||
![]() |
||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
|
edison bugünleri görseydi ampülü icat etmez ledin gözüne gözüne vururdu
|
||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
||
![]() |
||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
|
Bende baya uğraşmıştım sıkıntıya düşme git taktır bi elektirkçiye 5 lira ok derler
|
||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
||
![]() |
||
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
|
h1 ampul kısa ıse cok basıt takması
|
||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
dostum bi ampul için uzulmeye degermı
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
bence kendın yap ve yedek bulunsun :) aksam karanlıgında tamırcıyı beklemezsın sonra kardesım yarım saatte ugrassan bır saatte ugrassan kendın yap:) bı defa zorluk cekersın ıkıncıde gozlerın gormesede takarsın onu :) benden sana tavsıye bu kadar basıt seylerı ustaya yaptırırsak yolda kaldıgımızda tel cekmezse halımız dumandır... |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Helal sana kanka yürü be kim tutar seni ![]() ![]() |
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
hehe muhemmet kardeşime hak veriyorum ama ben kendi aracıma xenon bile bağlıyamadım elektirikçiye götürdüm ordan burdan kablo aldı öyle taktı benim harcım değil işi ustasına bırakıcan tamam muhammet usatası bu işin on dicek lafım yok :)
|
||
![]() |
||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
herkes senin gibi mc gayver değil ama :D:D |
||
![]() |
||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
bence elektrikciye taktır ve far ayarıda yaptır orada.
|
||
![]() |
||
divxmaker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı divxmaker
|
dün fırsat bulamadım. ama bugun halledecegim arkadaşlar.sizden güç aldım kendim takacağım. kısa farlar yani H1 ... teşekkür ederim
|
||
Peugeot 307 1.4 COMFORT 2006
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() ![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
simdiye kadar en zor degistirdigim ampul c4 grand picassonunkiydi gerisi ev ampulu kadar basit bu kadar basit seyler icin tamirciye gitmek yerine kendiniz halletmeye calisin aracinizi daha yakindan tanimis olursunuz |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() ![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
|
ASLINDA COK BASIT KENDIN DE DEGISTIREBILIRSIN.ARKADAKI MANDALA DIKKAT ET BIRAZ ZOR TAKILIYO
|
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
![]() |
||
serkan106XR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan106XR
|
benim de sık sık sol ön farım sönüyo. gece yol kararmaya baslarsa ve karsıdan gelenler sellektör yapıyosa anlayıp sağa cekiyorum. kaputu acıp far arka kapagını acıyorum. kablolar gevsemiş ya da yerinden cıkmıs oluyo onları yerine ittirince far yine calısıyo :D kesin ampul patlamıstır diye bişey yok, bağlantılar gevsemiş de olabilir yani :D
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |