![]() |
|
hangi istasyonlar. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cash1912 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 10:24 |
ben cok uzun zamandır arac kullanmıyor daha yenı arabam oldu.sızce hangı benzın ıstasyonundan lpg ve benzın alınmalıdır.tecrubelı sürücülerden cevap beklıyorum. |
|
206 1.4 look 2004 zavoli lpg
|
|
![]() |
|
ADM ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Aralık - 1991 Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PO,FULL BENİM TERCİHİM OPET DE OLUR AMA DİĞERLERİ YÜKSEK FİYATTIR HEP
|
|
HED
538 669 43 80 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Shell + Full + Bir Kaç Defada Moil Aldım Memnunum
Genelde Shell Tercihimdir. |
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Ankara'da yaşıyorum, genellikle Eskişehir yolu üzerindeki Petrol Ofisi'nden benzin alıyorum, 95 oktan kurşunsuz, buradan almadığım zamanlarda ya Konya yolu üzerindeki PO'dan ya da Gordion AVM'nin yanındaki PO'dan alıyorum.
|
|
![]() |
|
lpg olarak suanda fıyatı uygun olup kalıte olarak dıgerlerınden bır farkı olmadıgını hıssettıgım ıcın "full" dıyorum. onun harıcınde yıllardır aygaz kullanırım, shell ve totalıde denedım hepsı gayet ıyı. benzın olarak ıse shell dıyorum :)) bır laf vardır "benzını shell den aklı kelden alacaksın" :))))
|
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
shell ve full u tercih ediyorum benzin icin.. |
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
shell
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Dizeli de shell den alıyorum,kısacası shell diyorum
![]() |
|
![]() |
|
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankarada istanbul yolu 3. km de PO'dan benzinimi, yine istanbul yolu 8. km. de ki Totalden de lpg 'mi alıyorum.
Diğer dizel aracım içinde opetten şaşmıyorum. |
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
![]() |
|
LPG için öncelikli tercihim Aygaz. Aygaz bulamazsam Mogaz.
Benzin için öncelikli tercihim Opet. Opet bulamazsam Total. |
|
![]() |
|
dünyada 3 büyük şirket var
1. shell
2. bp
3. total
ben yılalrdır shellden alıyorum.
|
|
![]() |
|
ULAŞ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Konum: İZMİR KARŞIYAKA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
shellden şaşma bencede en iyisi...
|
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Opet bulamazsam opetten onuda bulamazsam opetten onuda bulamaz artık benzin bitecek gibi oursa da po dan alırım :)
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |