![]() |
|
radyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aspava ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1962 Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: B.paşa kocatepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 23:29 |
arkadaşlar 206+ pulus aracın. radyo yayınlarında kanal isimleri çıkmıyor örneyin kral efem yazılar. birde arka kapılarda kolon varmı varsa nasıl ayarı
|
|
Allah Sağlık Para Afiyet Versin Amin ASPAVA
|
|
![]() |
|
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
servise gidiyorsun.Teyp de RDS'yi actiricam diyosun acilio,yani yüklü ama aktif degil.bilgisayara baglayip aciyorlar..arka kapılar içinse bazi 206+'larda arka hoparlör var,bazilarinda yok..teypte sağda nota işareti olan bi dügme var,ona basın "F-R" gelene kadar tektek basın..Front:ön, Right:Arka..yukari-aşağı tuşları ile "R" kismina gelin,ses yoksa hoparlör yoktur.serviste uygun birşey takarlar,tabiki tesisati ile birlikte..
Düzenleyen nedim83 - 15 Nisan 2011 Saat 12:11 |
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Benimde RDS Aktif Değildi Dün Açtırdım. Hoparlör Var Arka Kapılarda
|
|
![]() |
|
sanyo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Merhaba...
Bu işlemi nasıl yapıyorlar acaba? Ben servise gittim bağladılar aracı bilgisayara baktılar böyle bir ayar yok dediler? Acaba hangi serviste yaptırdınız? Arayıp sorsam ayrıca ekran görüntüsü atabilirmisiniz radyoda isim yazarken... Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hocam merhaba, Yetkili servisler aracın radyo ayarlarını avrupa yaparlarsa açılıyor. Tek başına RDS için bir ayar yok galiba. Ben yaptırdım ama prosedürü izleyemedim. |
|
![]() |
|
scepter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2012 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
hocam bende de 206+ var rds için gittim bu modellerde yok dediler bide bişey sorcam orj teyp kullanıyorum 6 ay sonra cd takayım dedim ve mp3 çalıştırmadığını gördüm cd demi sorun var yoksa teyp track mı çalıştırıyor
|
|
206+ 2012 urban move 1.4 hdi 70 hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |