![]() |
|
1 değişen parça sorunmudur |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 22:25 |
arkadaşlar 307 araçta sağ plastik çamurluk sürtmeden değişmiş ve sağ kapı sacı lokal boyalı sizce sorun olurmu satarken
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iç taraflarda boya yoksa hiçbişey olmaz
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
üstad benim araç 4 kapı boyalı harici temizdi aldım hiç sorun deil bence kaput tavan ve bagaj temizse plastik çamurluk değişse ne olur :) bence sıkıntı olmaz
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Değişim bence önemlidir. Değişim serviste mi yapılmış yoksa merdivenaltı bir tamirhanede mi değişmiş? Değişim yapılırken şasede oynama varmı? Şasede çekiçleme varmı? Bence bunlar önemli şeyler.
Lokal boya çok önemli değil bence. Bu benim düşüncem. Herkes bu fikrime katılmayabilir. Saygı duyarım. |
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
acaba sizlerin araçlarınızda değişen parça varmı arkadaşlar
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
şase çok öenmli bencede ama kpıda boya varsa yada çamurluk deiğiştiyse hafif kazadan önemli değil ama tabiki araç ağır darbe alırsa airbag açar felan Allh kimsenin başına vermesin |
|
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
degısen yok bı kac yerde boya var sadece
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
benimde araçta değişen yok 4 kağı boyalı dediler baktırdım öyle aldım
|
|
|
|
![]() |
|
Alırken insan boyasız, değişensiz olsun ister. Tabi bir tarafta boyalı veya değişenli, bir tarafta boyasız bir araç olunca tercihini boyasızdan yana kullanır. Boyalı olanın tek cazip yanı fiyatının düşük olmasıdır. Satarken muadillerinden daha düşük fiyata vermeyi göze alıyorsanız ya da alırken uygun fiyata anlaştıysanız alınabilir. (Şahsi düşüncem)
|
|
![]() |
|
Benim aracımda değişen yok ama boyalı yerleri var. Alırken göstermiştim. Ufak tefek sürtmelerden dolayı etek altı boyalı diye söylemişti satan kişi(galerici). İnandık,aldık ama sol arka kapı boyalıymış. Benim için önemli değil.
Benim için öncelikli olarak değişen olamaması ve kazasız olması.
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
dediklerinse tuz biber! 2. elde boya ve değişen normaldir. bana kalırsa sorun olmaz
saygılar
|
|
![]() |
|
ugur_clskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
yenı kaza yapmıs bırı olarak şöyle anlatıyım benım arabada da 2 değişen var tampon ve sağ çamurluk. önemsemedıgın sağ çamurluk değişti ama şaşe yamuldu ve düzeltildi sağ teker nerdeyse kapıya kadar gırdı salıncak yamuldu v.s hepsı duzeltıldı. arabada değişen varsa mutlaka duzgun bı yere veya tanıdıga goster ıcerden de buyuk darbe almıs olabılır.
|
|
![]() |
|
Türkiye şartlarındaki trafikte kaporta aksamında değişeni olmayan ikinci el araç bulmak çok zor. Boyasına el değmemiş araç bulmak ise imkansız.
İkinci el araç alırken kaporta aksamında değişeni olan aracın büyük kazası varsa mutlaka belli olur. Amcam oto kaportacı. Az-çok kazalı araçları ve tamir aşamalarını görmüşümdür. Büyük bir kaza geçirip en iyi koşullarda toplanmış dahi olsa ben almam o aracı. Çünkü şasesinde, yürüyen aksamında en ufak bozukluk aracın yol tutuşunu, fren mesafesini,,, gibi güvenlik faktörlerini olumsuz etkilemektedir. |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
bence onemsiz 4 4 lük araç sıfır hiç kullanılmamış araçtır.takla atmamışsa sorun yok demektir bence bide kullanırken keyif veriyosa.motoruna baktırıp iyiyse bence sorun olmaz şahsi fikrim arkadaşlar..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
servıste yapıldıktan sonra tavan kaput bagajda sorun yoksa hıc bır sorun yok bence
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
bence de büyük bir kazası olmadıkça sorun olmaz,değişen parça yada boya,ben aracıma baktığım da çizik göçük görünce mutsuz olan bir insanım aklım takılır rahat edemem,gider yaptırırım ilk fırsatta,ama nerrde ve nasıl yapıldığı tabi ki çok önemli,özellikle renk tutturma kısmını herkes beceremez,boyanın kodu olsa bile renk tutmuyor malum araç yıllarca güneş ışığına maruz kalıyor,ama tutturan ustad tutturuyor,406 aracımın kaputunda taş izleri vardı götürdüm boyattım ama alttaki boyayı komple kazıtıp komple astarlatıp öyle boyattım.siz istediğiniz kadar sakının biriside gelip bi hasar verebilior aracınıza,yada bi çekemeyen insanlıktan nasibini almamış insan gelip boydan boya çizebiliyor aracınızı.kısacası alırken alırken baştan aşağı dikkatli bir kontrol ile büyük bir kazası olmadığına ikna olduğunuz her araç alınabilir.üstelik değişmiş parça tamir görmüş parçadan daha sağlıklı olur,macun çekmekte marifet.
|
|
![]() |
|
araç yetkili serviste yapılmış servis tutanağında 1600 tl hasar kaydı çıkıyor
Düzenleyen furkan - 15 Nisan 2011 Saat 05:38 |
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Değişmiş olması bir problem teşkil etmez fakat, tam ekspertiz raporu istenirse içiniz rahat olur.
|
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Bence çok öenmli değil içeride veya başka bir yerinde bir sorun yoksa.
Bir de hatırladığım kadarıyla Peugeot yetkili servisleri ekspertiz raporu vermiyorlar.
Ayrıca nalamadığım olay şudur. Daha çok renault ve toyotada bu sorun çok oluyor 25 yaşındaki arabaya boya soruyor adamlar. 1991 model broadway a boya sorn mı ararsın, çizik varmı diyen ararsın. Ya da 1995-1996 corollaya 80-90 bin kilometreden yukarısı alınmaz boyası var diyen mi?
Ama gidin mercede BMW ye adamlar araca bakar beğenir alır. Genelde konuştukları boya olur da büyük kazadan değişen var mı şeklindendir.
5-15 bin liralık araçlarda adamlar sıfır alıyormuş gibi bakıyorlar arabalara 30-60 bin TL lik arabalarda kimse dert etmiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |