![]() |
|
106'dan anlayanlar.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 22:17 |
bende de var 206van. ne yapsan yakışıyor. yakıtıda çok az. yıllık muayenesi var tek kötülüğü. 206 için fiyatı baya bi abartmış arkadaş.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üstteki 206 için ne dersin zıpzıp kardeş
|
|
![]() |
|
zıpzıp ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
daha sade daha orjinal oynanmamış araçlara bakmalısın bence
|
|
![]() |
|
buldugum 106 larada işe yaramaz diyosunuz valla 206 lara bakmaya başladım bu ilan nasıl fiyatıda 13.750 fln çekerim herhalde.... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-camli-koltuklu-rc-gorunumlu-206-hdi-45425365/detay |
|
![]() |
|
kardesım sen quiksilveer bak gtı de bi arıa verdımı canın cok yanar ve arabalar hepsi en kaz gosterdıklerın bende eskı bır quik ci olarak ole netten bakma git arabaya bın ole bak cok hassas arabalardır dıkkatlı bak baktır..:)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
quiksilverla uğraşma gti dan şaşma araştır. öğrencide olsan haftada 2 gün bin tam bin. benimde eski aracım 106 quiksilverdı ama hep içinde keşke gti alsaydım duygusu alıyor benden söylemesi.
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
38 PU 106 araci biliyorum. duruşu guzel. çok kez karşılaştık araç ile.
|
|
![]() |
|
valla abi bi fikir ver allah aşkına 2. için çok net düşünüyodum ama bi anda hevesimde kaçtı. :) sen yani bunları bırak başka ara diyosun. km bazında ve aksesuar yıl bazında değerlendirdiğimde en iyi araçlardan biri buydu. :) ederi nedir sence ikincisinin...
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
valla öle ayın arabası olacak bi tip göremıyorum ama biraz arastır temız quıkler var fazla oynanmamış düşük kılometre |
|
![]() |
|
2.araç daha kafama yattı ama sizce fiyat ne olmalı ona göre pazarlık yapalım.ayrıca 2. araçta dediğin gibi çıtalarla oynandığını bende farkettim ve araç 2008 ayında ayın arabası mı ne seçilmiş kayseride videosunu da koyayım.2008 fotolarını koymuş ve profesyonel çekim yapılmış anladıgım kadarıyla... |
|
![]() |
|
1. ceset.
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
1. ilanı gec airbag bile yok buyuk ıhtımal patlamıstır
2.ilanda biraz oynamışlar arabayla cıtalar tamponlar boyalı aracta boyalı olabılır bılgı vermemıs zaten 300 lıra masraf fiyat yuksek
|
|
![]() |
|
Mrb arkadaşlar.Piyasada bir çok 106 var ama bir türlü karar veremiyorum.Bu araçlardan anlayan özellikle quicksilver husunda bana yardımcı olacak arakadaşlar arıyorum...Elimde bir kaç ilan var.Bunları benim için değerlendirirmisiniz? bu arabanın sunroff masrafı var 300 civarı
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |