![]() |
|
benzin göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cash1912 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 16:53 |
arkadaslar baska konularda da sorunlarım oldu cok yardımcı oldunuz sağolun.bı sorunda benzın gostergesınde.lpg de kullanıyorum ama aracın benzın ıbresı dusunuyor bu arada lpg de bıtıyor.sonra gıttım 20 tl lık benzın aldım ıbre yıne aynı yerıne yarım depoya cıktı neyse yıne lpg de kullandım yıne ıbre asagı dustu. neden olabılır bı cozumu varmı bunun.
|
|
206 1.4 look 2004 zavoli lpg
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forumumuza bıraz göz atarsan senın sorununun çözümü var yol bılgısayarından kaynaklanan bı sorun korkulacak bısey yok lpg kullanırken benzın ıbresı duser ama benzın yakmaz araba sadece gösterge hatalı gösterır yol bılgısayarı yuzunden benzınde gıdıyor sanar arabayı |
|
![]() |
|
cash1912 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
ama bende yol bılgısayarı yokkı.pekı bunun bı cozumu yokmu yanı duzeltılemıyormu.
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
modül taktırcan yada sürekli yarım deponun üzerinde tutacan benzini. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu sorun bende de var,ilerde kötü bi durum yaratırmı acaba ?
ben devamlı dolduruyorum kullanmadan bitiyo,artık ışık yanıyo 5 gündür almadım benzin,ama eminim içinde 40 liralık benzin var.. peki ışık yanarak gezmek sakıncalı olurmu? Düzenleyen facemelowe - 14 Nisan 2011 Saat 17:27 |
|
![]() |
|
pekı modulu nerde nasıl ve kac paraya takıyolar.ve bu modulu nereye takılıyı bılgılerınıze :))))
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sorun olmaz.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
lütfen konu açmadan önce forumda aratın probleminiz ile ilgili çözümler zaten mevcut. sürekli aynı konunun açılması forumda kirlilik oluşturuyor.
lütfen duyarlı olalım.
ayrıca konu ile ilgili dediğim gibi forumdaki yorumlar ve çözümleri linklerdedir buradan bakabilirsiniz.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |