![]() |
|
özel servis tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 15:13 |
|
arkadaşlar merhaba aracımın bakımını yaptırmak için anadolu yakasında önere bileceğiniz servis veya usta tavsiyesi olan varmı
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
küçükyalı acl servis e5 üzerinde gayet güzel işleri var ben aracımı yaptırıyorum orada po benzinlik yanında erdoğan usta var yardmcı olur gerektiği kadar
Düzenleyen fearmutlu - 14 Nisan 2011 Saat 15:40 |
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
|
berke plaza zeytinburnu
|
||
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
||
![]() |
||
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
|
libadiye aktif-iriyıl plaza..gökhan abi var müsteri kabul kisminda.yardımcı olur..
|
||
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
arkadas anadolu yakasında demıs abıcım :)) gozunden kactı herhalde
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
anadolu yakası (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bostancı sanayide yurt motor sport, Harun Yurt.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
|
teşekkürler arkadaşlar
|
||
|
||
![]() |
||
|
bu uyrt motor dedğin bostancı sanayi sitesindeki harun ustamı acaba bostancı sanayide pug ustası harun usta var diye duymuştum pug ların derdinden iyi anlıyormuş diye duymuştum acaba bu usta o ustamı...
|
||
|
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Bana da servis lazım da bostancı uzak kaçar,avrupa yakasındayım ben
![]() |
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende halen arıyorum avrupa akasında bakalım bulursam paylaşırım burada baskı balata deişim için fiyat verdi bir özel servis 650 tl diyor yaa
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
bende ankarada bir servis sorsam
|
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
ben istanbul avrupa yakasında buldum deneyeceğim baskı balata değişimi için sonuçları yazacağım buraya memnun kalırsam gidilebilir
|
||
|
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|
harun usta... üzerine yok arkadaşım emin ol ! hem işçiliği çok iyi hem de zamana riayeti. üstelik esnaflık ahlakına da sahip. gidersen eğer mehmet astsubay tarif etti de... daha da yardımcı olacaktır. ( harun yurt- yurt motorsports )
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
bostancıda yeri benim ev bağcılar tarafında baya ters kalıo yoksa buradaki arkadaşların tavsiyesine güvenirim yinede teşekkürler.
|
||
|
||
![]() |
||
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
|
Ay başında kısmetse bende gidicem bu bahsettiğiniz harun ustaya bostancı biraz uzak ama ümraniye sanayide el freni telini değiştirdim fren ayarını bile 2 ayrı ustaya yaptırdım hala istediğim gibi olmadı durum böyle oluncada başka işlerde hiç güvenemiyorum
|
||
206 xt 1.6 110hp
|
||
![]() |
||
|
evet ta kendisi.
|
||
||
![]() |
||
|
sanada sponsor efeyi tavsiye ediyorum,
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
efe ustada çıkma parçalar var baskı balata değşimi yaparmı bilmiyorum sormak lazım aslında yani aldığım en iyi fiyat 500 yani daha uygun yapabilimiyiz efe de
|
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
efeyı ara konus sana yardımcı olacagına emınım... hemde sana yakınn
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |