![]() |
|
boğaz kelebeği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2011 Saat 22:02 |
ii akşamlar.bilen arkadaşlardan bişey öğrenmek istiyorum .boğaz kelebeği temizliğinin ne gibi faydaları vardır.yakıta çekişe baya bi etkisi olurmu..bunu yaptırdıktan sonra rolanti ne bilim stop etme gibi sorunlarla karşılaşabilirmiyiz.(tabiki anlayan biri yapmazsa...)bide ne kadara mal olur yaptırsak..teşşektrler
|
|
![]() |
|
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada aracım lpg li..ve daha önce böle bi temizlik yapıldımı bilmiyorum...
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
cok faydalı bır işlem kesınlıkle yaptır aracın her turlu faydasını görür
ama soketlerını sökerse tekrar taktıgında kalibrasyon ayarı gerekebılır ama cogu aracta gerekmıyor
kesın yaptır derım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ortalama 50-60 lıra cıvarında olabılır.
duzgun bır yere yaptırırsan ısını bılen bırısı yaparsan arac bunun yararını gorur. belkı yakın gelecekte cıkabılecek sorunları asmıs olabılırsın. cunku gaz kelebegı kırlendıkce sıkıntılar cıkıyor...
bırde arac bılgılerını detaylı olarak ımzana yazarsan rahatca gorebılırız... modelı motoru lpg vs vs ıste :))
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
boğaz kelebeği temizliği elbetle yararlı bişey herhangi bi zararı olmadığı kesin ancak bunu sana kim ne için önerdi onuda söylersen daha çok yardım alacaksındır özellikle cecoli abimizden
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
bu bana önerilen bişy değil.sadece okuduğum kadrıyla yararlı olduğunu yapılması gerektiğini anladım.bizim 307 lerde daha sonradan birde lpg ayarı istermi bu temizlikten sonra..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Kaan abı eyvallah :))
gaz kelebegını belırlı zamanlarda temızletmek faydalıdır zaten. bunu cok kısı bılır. cunku gaz kelebegının onunden aracın yag buharı salınır. en cok bu yag buharı gaz kelebegını kırletır. manıfoldun ıcıde ınce bır yag ıle kaplanır. ama bu yagın cok azda olsa supaplara faydası vardır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |