![]() |
|
silecek suyu deposu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
arslan_1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslan_1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 20:34 |
arkadaşlar ben sormak istiyorum silecek suyu deposu ne tarafta?
ben şöyle anlatayım 307 aldık ama kornayı göremedim çalmıyor su deposunu bulamadım eksikler var sileceklere su gelmiyor.
lütfen yardımcı olun
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın kaputunu açınca aracın sağ tarafında yani sizde silecek suyu deposu yokmu araç kazalımıki söküp takmamışlar diyeceğim ancak bilmiyorum eğer öylle bir surum toksa kağuutun altında aracın sağ in farının o köşede olması lazım |
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
su deposu kaputu açınca sol tarafta farın arkasında
|
|
![]() |
|
:) peogeoutlarda genelde silecek suyu depo kapaklarının ağızları çıkmakta.sizin deponun ağzı çıkık olmasın o yuzden görememiş olabilirsiniz
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
öncelikle aşağıdaki linke tıklayıp okuyunuz...
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
Aynen o kapaklar hemen kırılıyor..
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Su mavi kapakli olan iste. Bu resim 307'den alinti degil ama tipi ayni.
![]() |
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Aleyküm selam
![]() |
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Kızma kardeşim ![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Kaputu açınca sol tarafta farın arkasında üstünde de cam silecek şekli vardır...
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Benimkinde de kapak yok :) Bunu temin edebilirmiyiz hoş durmuyorda..
|
|
![]() |
|
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Yedek parçacılarda mevcut ayrıca internette de ararsanız bulursunuz. Ben 3 liraya aldım mesela.
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
herkez cam suyu deposunu söylemiş bende kornayı söyleyim bari
![]() sağ çumurluk davulumbazının hemen üzerinde ya tamamen yoktur yada soketi çıkmıştır ama davlumbazı sökmeden görmen çok güç |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
benim 306 tada kapak yok vede delik sadece kapak oluyormu acaba
|
|
![]() |
|
Silecek suyu deposunu bulduğunda su doldur akıtıp akıtmadığını kontrol et çatlak olabilir. Çatlak yoksa su püskürtme motorunda sorun olabilir. Delikler tıkanmış olabilir.
|
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Ben 206 mın cam suyu deposunu full ağzına kadar doldurdum ama bir kısmı altdan aktı.galiba ağzına kadar full dolamıyor.yoksa bendedemi çatlak var.
![]() |
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
güncel.
|
|
|
|
![]() |
|
Tamamen boşalmıyorsa sadece üst kısmında çatlak olabilir.
|
|
![]() |
|
yok tamamen boşalmıyor.sadece yukarı doğru uzanan borunun dibine kadar doluyor.ondan sonrası akıyor
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |