![]() |
|
206 GTİ HAVALI SÜSPANSİYON |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 13:24 |
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABALAR, BEN 206 GTİ ARACA CİTROEN'LERDEKİ GİBİ HAVALI SÜSPANSİYON DÜŞÜNÜYORUM.MALUM YOLLARIMIZ ÇOK KÖTÜ, GEÇENLERDEDE ALT TAKIMI ZEDELEDİM. YAPILABİLİRMİ BÖYLE Bİ SİSTEM? VARSA BİLE PAHALIMIDIR?
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 ıcın oyle bır sıstem yok. zaten her cıtroende de yok. suanda sadece C5 te var. dıger hıcbır modelınde yok. ayrıca o cıtroenlerdekı sıstem havalı degıl hıdrolıktır. aracın yukseklıgını hıdrolık basıncı ıle degıstırır... boyle bırseyı aracına yapamazsın hıc ugrasma :)) egerkı aracın cok alcaksa bıraz yukseltırsın olur bıter...
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hidrolik sistem 1500 tl ve üstü fiyata takılıyodu galiba bence değmez
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ben fuarda sarı bir citroen saxo da görmüştüm yorutube de de 307 de görmüştüm uygulama yapılabilir yanlız hidrolik pompalarını nereye yerleştirirler bilmiyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sızın o soyledıklerınız cok extrem mevzular... onların uygulama malıyetlerı yuksek
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
tabi abi orjinal yok zaten özel olarak yaptıracaksın 2000-3000 tl den aşağı olmaz.
anca sertlik ayarlıo amortisörler duymuştum onların yükseklik ayarlıları da vardı sanırım elle ayarlıyorsun olursa öyle olur oda belki (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |