![]() |
|
307 Arka Amortisör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 11:44 |
Arkadaşlar 2007 model 307'min sol arka amortisörlerinden ses gelmeye başladı, orjinal amartisörün tanesine 145 TL. fiyat verdiler, yerli monreo marka amartisörede 70 TL. fiyat verdiler, ama tavsiye etmeyiz diyorlar, sizce ne yapmalıyım, monreo marka kullanıpta şikayeti olan varmı? yada hangi marka tavsiye edersiniz..
|
|
2007 307 1.6 HDI XS
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
monreoyu iyi diye biliyorum. berkay'ın paylaştığı şikayeti okudum da hiç sorunu olmayan ürün yokdur zaten. hani orjinalmi monreomu dersen monreo derim çünkü orjinalin tozlukları yerinden çıkıyor aldıkdan en fazla 1 hafta sonra vurmaya başlar yeniden.
yanlış anlama orjinalin kötülüğünü bildiğim için uzak dur diyorum.
bende aynı konudan şikayetçiyim. ufak bir araştırma yaptım, blistein marka amortisörlerin 307 için iyi olduğunu söylüyor kullananlar. bide onları araştır derim.
ayrıca 70 tl iyi fiyat almışsın. sponsorumuz şahin peugeottan fiyat aldığımda bana 80 tl demişti. forum üyelerine özel fiyat yapmış olmasına rağmen senin aldığın fiyattan yüksek olması ilginç.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
berkay ve metin kardeşim ilginiz için teşekkür ederim, birde blistein markanın fiyatlarına bakayım, gerçi internette bulamadım ama yedek parçacılara sormak lazım, ayrıca pejonun orjinal amartisörünüde bir yerde 115 TL. ya buldum, bakalım uygun birşey bulamazsam mecbur orjinalini taktıracağım.. |
|
2007 307 1.6 HDI XS
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
amortisörleri değiştirmeden önce takozlarına tablalarına vs baktır onlardan da ses yapıyor olabilir. sert olduğu için de sana patlamış gibi gelebilir. arka amortisörlerde tozluklar vardır plastik. amortisörün içine toz su vs girmesin diye. o normalde yukarda durur ama aşağı düştüğü için boştadır ve çukura girince vurmaya başlar ses yapar.
çözüm: o tozlukları yukarıya güzelce silikonla ses kalmaz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
cetinolcay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cetinolcay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dediğiniz olay ile ilgili resim var mıdır? Konu baya eski olduğundan ve makul bir çözüm yolu olduğunu düşündüğümden konuyu canlandırdım. Umarım cevap gelir. |
|
Love the life you live, live the life you love !
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
hocam ben ve bazı üye arkadaşların uyguladığı en kesin, en uygulanabilir çözüm yolunun linkini veriyorum
![]() bu arada monroe amortisörlerde iyidir, orjinalin kötü olduğu falan da yok. bütün sorun o takozu icat eden beyinsiz mühendiste
![]() |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |