![]() |
|
206 spor yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Paşalı_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 00:57 |
aracım 206 hdi van spor yay almayı düşünüorum üzerinde 195/50/16 jant lastik var 3.5 ve 5 cm arasında kararsız kaldım ve arka torsiyonu 1 diş alçalttığımda kaç cm alçalıyor
aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13489&PN=1&title=206-14-hdi-van-angel-ve-yeni-lipiyle şimdiden teşkkrler. |
|
![]() |
|
onur1980 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1980 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: -1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı konuyu ben acıcaktım aynı olcude lastik bendede var yay takmayı dusunuyorum. yorumlardan bende faydalanym
|
|
![]() |
|
Paşalı_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
3.5 cm yay takan biri warsa resim ekleyebilirmi ??
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Bende 206 plus var 5 cm lık yay taktım gecen hafta ve arka torsıonu da 1 dıs dusurttum araba mukemmel oldu ama bu alcaklık bana yetmedı ... edırne bulusmasından sonra amortısorlerden 3 cm daha dusurecez kısmetse ... 206 plusların on tarafı 206 lara gore daha agır oldugu ıcın araba tam 5 cm dustu ustanın dedıgıne gore 206 larda bu kadar etkılı olmuyormus..bılgınız olsun. ayrıca resımlerı uye aracları kısmında blueetazz da gorebılırsınız...
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kardesım sen bence aracını ındırme. lastıklerın zaten buyuk bırde jantların bıraz cıkık gıbı geldı bana :)
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
indirin indirin güzel bir set gördüğünüzde benim gibi geri dönüp başka yol arayın :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
kasıs gorunce dusman gormus gıbı gardınızı alırsınız :))
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
merhaba dostum. benim aracta spor yay yok ama tavsiyem 3,5 olur. ben torsiyonları kıstırdım resimlerden görebilirsin
saygılar
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tamam ama 3.5 takanlar hep yeterli bulmuyo bi değişiklik görmüyor we söküyor senn aracın önü gayet hoş duruo zaten yaya gerek yok bilmiyorum neden ama benimki van olduğu için olabir belkide çok yukarda duruo teşekkr ederm tawsiyelerin için |
|
![]() |
|
rica ederim. ama sana tavsiyem torsiyonları kıstır yeter. ben yay gerek duymadım. servisim takalım çok güzel olucak dedi ama ben gereksiz gördüm. tabi farkı var biliyorum ama girmedim işte. tercih senin!
saygılar
|
|
![]() |
|
Bende eıbach 3.5 cm spor yaylar var arka torsiyonlarda 3.5 cm düşük.gayet güzel ve şık duruyor.
tavsiyem taktırabilirsin hiç bir fark yok,eıbachlar çok yumuşak aynı orjinali gibi.
|
|
![]() |
|
ama 3.5 cm takanların hiç biri fark edemio düştüğünü zaten orjinal yaylardan memnun değilm acaba van olduğu için farklılık gösterirmi yani yük nakli için belki biraz sert üretilmiştir bilmiyorum 3.5 cm alıp piçman olmak istemiorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-fk-spor-helezon-yay-44948028/detay/
bunu buldum fiyatı çok uygun geldi düğerlerine göre 5 cm ama alt takıma bi zararı olurmu we sürtme yaparmı diye korkuyorum janlarda 16 o yüzden . teşekkr ederm tawsiyelerin için. saygılar. |
|
![]() |
|
eger aracının üstünde orjinal amartisörleri varsa aracını mahveder,ön takımı eline alır beraber gezersiniz :)
|
|
![]() |
|
korktuğmda o zaten hadi hayırlısı :D |
|
![]() |
|
muratcantona ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2011 Konum: İstanbul - Cadd Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratcantona
takmısken 5 takım guzel dusuyor
|
|
Peugeot 206 1.4 HDİ
Renault Laguna 1.5DCİ |
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
5 cm tak arabanın pıstıgı belli olsun. dikkatli sürersen zararı fazla olmaz.
|
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
5cm ve torsıyon dusurulmesı gunluk kullanımı zorlastırıyor. uzun yolda cok ıyı ama sehır ıcınde cok fazla yoruyor ınsanı
![]() Uploaded with ImageShack.us Düzenleyen axi206 - 16 Nisan 2011 Saat 10:46 |
|
![]() |
|
Dogukan_3002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dogukan_3002
4 cm 8 cm ve 12 cm düşer. başka seçenek yok. ben 4 cm düşürdüm önde de 5 cm eibach ;)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |