![]() |
|
far kaşı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2011 Saat 21:28 |
merhabalar ben aracıma far kaşı taktırmak istiyorum elinde olan varmı yada önerebilceğinz yer varmı? Birde reklamcılar yapıyor falan dediler nasıl olur sızce güzel birşey çıkarmı direk folyodan mı ne yapıyorlarmıs galiba.. Şimdiden hepinize teşekür ederim..
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 307 için aramıştım da bulamamıştım. varsa bilgisi olan yardımcı olsun
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aracınızın modeline göre değişir ama 206 için: http://www.hepsiburada.com/Liste/peugeot-206-4-kapi-far-kasi-boyasiz/ProductDetails.aspx?productId=otsv1301602003765&categoryId=272912
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bence yakışmıyor far kaşı
|
|
![]() |
|
Farkaşı genelde kare farlı araçlarda farları aracın gözleri kabul edersek çatık kaşlı veya çekik göze benzetmek amaçlı yapılır. Tofaş kuş serisi araçlara çok yapılırdı. Bu işlemin asıl amacı da aracın görünüşüne daha agresif bir hava katmaktır. Peugeotların çoğunluğunda farlar şekil itibariyle çatık kaşı veya çekik gözü andırdığı için gerek yok şeklinde düşünüyorum. |
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
bende bi ara düşünüyordum sonradan vazgeçtim
|
|
![]() |
|
burakdmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
BEn de gerek olmadğı düşüncesindeyim.. İstersen iyice araştır yapanlardan örnekleri gör
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Farın aydınlatma yapısı bozulmuş olmuyor mu bunları takınca?
|
|
![]() |
|
Evet kaşın genişliğine göre farın önünde engel görevi gördüğü için bir aydınlatma mesafesi kısalıyor
|
|
|
![]() |
|
İyi aydınlatsın diye iyi far ve/veyakit takıp sonrada bunu takıp yaptıklarımızı etkisiz hale getirmek çok mantıklı gelmiyor.
|
|
![]() |
|
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
ya güzel olabılır diye düşünüoyrum o yuzden sormustum ben daha asi ve sert bakışları olacak gibime geliyor..
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |