![]() |
|
ANGARA FAR KARARTMA ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 21:07 |
||
abilerim kardeşlerim öncelikle herkese merabalar uzun süredir aktif olamıyorum işlerden dolayı..sizlere bi sorum olacak babamı 307 'mle Angaraya yolladım...antalyada doğru düzgün garanti veripte farı karartan bi yer yok bana angarada acil bu işin ustası buğu derdi içeri su alma derdi olmadan bu işlemi yaptırabileceği bi yer lazım..adresleri ve numaralarıyla birlikte yazarsanız bildiğinz yerleri çok memnun olurum..saygılar sevgiler sağlıcakla kalın :)
|
|||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|||
![]() |
|||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
şaşmazda 2002 stop var, far stop işinde adamlar ustalaştılar iyice. Şaşmaz sanayi sitesinde esnaflara sorarsan tarif ederler.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
gittim ben oraya 200 lira istediler bi far karartmaya.
|
|||
![]() |
|||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
||
farı sökme takma temizleme için zaten en az 100 lira istiyor istanbulda bu işi yapanlar, o fiyatı da orada başka uygulama da yaptıracaksan indirimli veriyorlar, 200 lira çok da kötü bir fiyat değil, biraz pazarlık biraz da nakit gücüyle fiyat sanki az da olsa aşağı çekilebilir
|
|||
![]() |
|||
06cnk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
||
308 için sorduğumda 130 dedi bana 1 ay önce havalar ısınmaya başlayınca artırmış olabilirler iyi bir pazarlıkla 100e düşer gibime geliyor ve her türlü garanti veriyo adam 40-50 liraya yaptırıp sıkıntı çekmektense 100 lira vermek biraz daha mantıklı gibi duruyor sanki
|
|||
Her Yiğidin Gönlünde Bir ASLAN Yatar
|
|||
![]() |
|||
||
Hocam afedersin ama adamlar artık paraya hiç muhtaç degiller insanın yüzüne bile bakmıyolar..burunları havada son oluru bu diyip insanı bi dövmedikleri kalıyo yani.. bizzat ben gittim bu olayları o oto 2000 denen yerde yaşadım.
|
|||
![]() |
|||
||
oto 2000'i bilmem, ben 2002 stop için konuşmuştum. |
|||
![]() |
|||
||
pardon stop 2002 diyecektim şaşamazdaki..oto 2000demişim yanlışlıkla.
|
|||
![]() |
|||
ilicik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
||
250-300 tl arası angel al bence ugrasma yaa
|
|||
![]() |
|||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yeni kasa angel yok dostum ya yoksa ilk işim o olurdu hiç uğraşmazdım karartmayla falan...200 çok ya altı üstü camı söküp boyayıp takıcak :S malzeme maximum 10. işçilik 190 lira :S çok saçma..başka adresler varsa bilen gören duyan araba hala ankarada yardımlarınızı bekliyorum..
|
|||
|||
![]() |
|||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
||
geçen sene 120 tl ye kararttım orda memnun muyum? görsel olarak çok hoş :) işlevselliğini kullanmıorum bile sisleri yakıorum :) |
|||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|||
![]() |
|||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
||
kendiniz yapsanız maliyeti 50 tl ancak olur.bukadar zor bir işlem değil sadece biraz zaman ayırmanız lazım.sizi en çok uğraştıracak kısım farı tutan silikonu yumuşatmak ve temizlemek,bunun içinde balata spreyi çok işe yarıyor.
mat siyah boya 15-20 tl sıfır numara zımpara 2 tl silikon 15 tl (su silikonu dedikleri,gri renkli silikon) balata spreyi yanına kimyasal çözücülerde kullanabilirsiniz yada sıcak su masajı :) imkanınız varsa kendiniz yapın çok daha güzel olacaktır.olmadı 3 hafta sonra ben size garantili bir şekilde yapayım :) malzemeler sizden çaylar benden :) bunun dışında şaşmaz ve ivedik organizede,88 oto saniyide de bu işlerle uğraşan çok yer var biraz dolaşırsanız kafanıza göre bir yer muhakkak bulursunuz.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
||
ben normalde antalyada yaşıyorum babamı arabayla ankaraya yolladım...burda bu işi yapan doğru düzgün bi yer yok gitmişken yaptırsın diyodum ama fiyatlar uçuk...3 haftada kalmaz araba en geç bi haftaya döner sanırsam..
|
|||
|||
![]() |
|||
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
||
ben o fiyatlara yaptirmam.. el beceriniz varsa biras kendiniz yapın
|
|||
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|||
![]() |
|||
dejavuer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
||
kardeşim kendin söküp zımpara yapıp boyayıp karartacaksın maliyet 20 tl
![]() |
|||
306 gti 6
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |