![]() |
|
volant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2011 Saat 23:39 |
1.4 hdi ların bazılarında çiftli volant var. Volantın göbeği boşluk yapmışsa rolantide vuruntu ve kalkışta sert titreme yapabilir. Değişmesi gerekirse 400 - 500 extra masraf çıkar.
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
bende değiştireceğim volantla debriyaj setini. bu konuda fikir ve fiyat aldım arkadaşlardan,inceleyebilirsin.
Düzenleyen Faruk - 09 Nisan 2011 Saat 18:49 |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hepsınde varmı yokmu bılmıyorum ama 307 lerde yaylı volant dedıklerı bır sıstem var. ılk bakısta sert darbeyı azaltıcı bır sıstem olarak tasarlanmıs pratıkte ıslevsel gorunen bu parca uygulamada tıtresım yapmak gıbı bır sıkıntıyı beraberınde getırmıs. yıne ne kadar dogrudur bılemıyorum ama bazı ustalar bunu sabıt volana cevırerek sıkıntıyı asıyorlarmıs... |
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
selam arkadaşlar önümüzdeki günlerde baskı balata değiştircem, benim araba kalkışta çok titriyor baskı balata değişince bu sorun ortadan kalkcak sanıyordum ama internette bazı sitelerde okudum titreme olayını volanttan yaptığını yazıyor volantta pahalı bir parça sizce olabilirmi böyle birşey.
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |