![]() |
|
307 YAĞMUR VE FAR SENSÖRÜ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 09:55 |
Arkadaşlar 2006 1.6 hdi 307me hız sabitlemeyi taktı zevkle kullanıyorum peki yağmur ve far sensörü nasıl takılabilir? ne kadardır? bilgisi olan varmı?
|
|
2006 307 1.6 hdi 110hp
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yağmur ve far sensörü için aracında altyapısı yoksa hiç uğraşma. silecek kolundan ön cama kadar değiştirmen gerekebilir.
en iyisi piyasada satılan sensörler var nekadar randımanlı olur bilmem ama onları araştır istersen. fiyatları da uygun.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende metıne katılıyorum. yagmur sensoru olanlarda on camda farklı olması lazım. o acıdan hıc ugrasma. ugrasacagından daha cok bır faydası olmayacak. sen bence normalınle devam et :))
ama hız sabıtleyıcı taktırmıssın gule gule kullan. zaten bu elekronık bır parca ve yazılım aktıvasyonu ıle oluyor... ama dıgerlerı bu kadar kolay degıl...
|
|
![]() |
|
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım dediğiniz gibi yapıcaz teşekkürler.
|
|
2006 307 1.6 hdi 110hp
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
yamur sensoru kesınlıkle tavsıye tmıyorum benım aracımda fabrıka cıkısı var okadar hassaskı 1 damla suyu gorunce ıkıncı kademeye gecıyor yavaslaması uzun suruyor berbat bır sey servıse goturdum gecenlerde agrıza vardır dıye agrızada cıkmadı calısma prensıbı boyle ımız ama far sensoru mukemmel kesınlıkle tavsıye ederım oda bende fabrıka cıkısı var
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
far sensorude belkı kolay monte olabılır fakat yagmur sensoru zor ıs...
ama far sensoru ıcın yıne kolları degısmen gerekır. cunku kolun basında tus olması lazım. uzerınde auto yazacak :)) bende sen hıc gırme bu ıslere. yak farını calıstır sılecegını devam et :)) Düzenleyen cecoli - 09 Nisan 2011 Saat 14:28 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
evet far konusunda şikayet yokda yağmur sensörü bazen kafayı yiyor (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
benımde far sensorum yok ama yagmur sensorumden cok memnunum :)) acıyorum sensoru bakıyorum keyfıme :))
|
|
![]() |
|
Umut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
bu yağmur sensörü çok stabil çalışmıyor bende de, bazen fazla seri bazen de çok seyrek devreye giriyor malesef...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |