![]() |
|
206 oksijen sondası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kf1500 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2011 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 21:16 |
arkadaşlar yeni üye oldum foruma;
bende 2004 206 otm. var. vites geçişlerinde sorun oluyordu, bazen de gaz yememe sorunu vardı, servise götürdüm cihaza bağladılar, oksijen sondası değişmesi gerekiyor dedi, 2 oksijen sondası 850 TL fatura çıkardılar, aracım tüplü, zavoli 6 ay önce takıldı, böyle bir sorunla karşılaşan var mı? şu an bu parayı vermem mümkün değil bir fikri olan var mı? ne yapmalıyım?
|
|
"Herkesin Tek Hakkı Var"
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aramıza hoşgeldin aaracında hayırlı olsun, yanlız üyelerimizi tanıyalımda kendin tanıtmalısın.
bu arada peugeotun çoğu parçasını bosch yapar git bosch bayiine tanesi 150 mi 180 mi öle bişeydi kazık yeme boşuna
ayrıca lpg de o arıza çıkabilir bu çalışmadığını göstermez. benzine alıpda denedinizmi? gazdadevre dışı kaldığı için de arıza kaydı oluşturabilir.
bence lpg ayarına bak sonra da bujilere bak en son sonda ya bak.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oncelıkle hosgeldın dıyelım. bu arızayı benzınde de yapıyormu ona bakmak lazım. aracın km sı nedır?
aracı benzıne alın bırkac gun kullanın benzınde yapmıyorsa sorun lpg ayarındadır. egerkı benzındede yanıyorsa, pp2000 bılgısayarda lambda verısı guzel saymıyorsa muhtemelen bozulmustur. o zaman degısmesı gerekır... ama 2 sınınde bozulması bana bıraz ılgınc geldı acıkcası
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |