|
1 Litre ile 500 Km (sinan-s değil İran-s) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2008 Saat 13:14 |
|
Iran'da 1 litrelik yakitla tam 500 kilometre yol gidebilen bir arabanin üretimi gerçeklestirildi. Iran'daki Isfahan Teknik Üniversitesi'nde bir grup bilimadami, 1 litre benzinle 500 km yol kateden otomobil ürettiler.
Iran resmi radyo ve televizyon kurumunun internet sitesinden duyurduguna göre, Isfahan Teknik Üniversitesi'nden bir grup bilim adami uzun çalismalari sonrasi yaptiklari otomobil Fransa'nin Nigou sehrindeki az masrafli otomobiller fuarinda sergilenecek. Saatte 75 km hiz yapabilen bu otomobil tek kisilik. Tasarimi da orjial ve diger otomobillere benzemiyor. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sinan abi gercekten merak ettim senin araba km ne kadar yakıyo
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
185 YKR yakıyor.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
adamlar yapıo :D
|
||
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benzindemi o kadar yakıyor,
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dizel quiksilver diyor kendisi artık ne yaptıysa :)
|
||
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
allah allah nasıl oluyor o öyle ya....quiksilver 'ın dizel'i mi var
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Vay be 1 literye 500 ha.Süper...
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sinan pabucun dama atıldı kardesım senın
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Olsun bendeki yetiyor bana türkiye şartlarında..
|
||
TOLGA
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
peki bisikletle gecermiyiz dersiniz bu aracı eğer bukadar az yakıyorsa,
o kadarda yavaş gidiyor demektir bence,
|
||
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yavaş gittiği falan yok.Her araç gibi ..
|
||
TOLGA
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
75km yapıyormış iyi okumamşım,
bu araba harbiden dizel mi senın araç,
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben sınanın arabayı hafta sonu bızzat kendım test ettım uc kısıyle 20 ytl lık benzınle 100 km yol yaptık gozumle gordum kendım kullandım şaşdım kaldım bu işe...
|
||
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Serhat abi canlı şahit..
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ne yapsak hdi satıp quik mi alsak
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok böyle bir araç sinan ı tek geçiyorum
|
||
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |