![]() |
|
Bir kaç öneri isteği :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 09:15 |
|
merhabalar öncelikle.. ben aracımın kampana ve fren balatalarını boyuyacam ama renk seçiminde karar veremedım ya kırmızı yapıcam yada parlak sıyah sizden öneri alıcaktım yanlız birde aşağı resimlerinide atıcam arka tampondan başlayıp tavan,kaput ve ön tampona kadar iki tane yan yana şerit çekicem tabi bunlarında hangi renkle çekiceğime karar veremedım siyah veyaa kırmızı.. fren balatalarıyla aynı renk yapmak isiyorum.. Sizin öneriniz ne öğrenebilirmiyim. Bana bunları yapma tekniklerinide anlatırsanız sevinirim mesela kampanaları boyamadan önce neyle temizleyecem veya şerit çekerken dikkat ediceğim irşey varmı ?Resimlerini atıyorum aşağıya
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen baytonoz - 08 Nisan 2011 Saat 09:23 |
||
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
||
![]() |
||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Siyah olabilir, kuşak da siyah olur, ama bu arada jantları da bir temizlemeli hazır dışarı çıkarmışken. Kolay gelsin.
|
||
![]() |
||
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
|
Aslında bende siyah düşünüyordum ama jantın içinde çok belli olmaz falan dediler. siyah kuşak spor görünümden çok daha sert agresif görünüm gbi olacak bence o yuzden oncelik siyahta ama diğer üyelerinde fikirlerini almak lazımm fikirlerinizi bekliyorum.. |
||
|
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
kırmızı daha dikkat çekici olur ;)
|
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
aracın masallahı var. jantlarının aynısıda suanda bıraderde olan eskı ladamda var km224. benım gozumde 10 numara bır jant :)) ayrıca lastıklerınde sahaneee. yıne ladamızın ustunde 185 60 14 olarak var. cok memnunuz. ne santıye yolları gordu ne bozuk yollara gırdı 75.000 km yol yaptı hala ılk gunku gıbı yerı guzel tutuyor... bende yenı lastık alırken bunun yenı modelı olan C.drive 2 cıktı ondan almaya nıyetlıyım...
fıkrıme gelınce bence kalıperlere parlak sıyah uygula ve yıne grı ıle uyum saglayan sıyah serıtler yap...
bu arada sende corludaymıssın bulusmamıza katılmayı dusunmezmısın ??? Düzenleyen cecoli - 08 Nisan 2011 Saat 12:20 |
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
anlasılan sen konuyu takıp etmemıssın. bulusma konusunun en bas sayfasını okursan gereklı bılgıler orada var...
|
||
![]() |
||
|
eyw hocam sağol bakarım... ayararsam katılmak isterim..
|
||
|
||
![]() |
||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
|
Çorlu dan bir arkadaşımız daha var, gelmek isteyen, benim de bir aksilik olmazsa buluşmaya katılmayı düşünüyorum. Buluşma günü biraz daha yaklaşsın netleşir herşey.
|
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
renk konusunda karar vermedim ama boyama işi ile ilgi yardım cı olmaya çalışayım daha önce yapmış ve tecrübe edinmiş birisi olarak.
ben kaliperleri kırmızı yapmıtışm daha sonra krom renge çevirdim aracımda gri renkti 5 kollu jantlar ile güzel durmuştu yaz aylarında. kaliperleri boyamadan önce üstündeki balata tozundan tamamen kurtulman lazım bunun için özel jant temizleme ürünlerinden yada balata spreyinden yardım alabilirsin, bu ürünler yüzeye güzelce sık her yerine ulaşşsın daha sonra tel fırca yardımı ile bütün o pislikten arındır bölgeyi,sonrada kurula ve bence bir kat zımpara at,boyadan önce ısıya dayanaklı astar kullan 25 tl ye sanayide boyacılarda bulabilirsin,astar kuruduktan sonra gene sana tavsiyem ısıya dayanaklı bir boya ile iki kat geç.ben kırmızı renk için 650 dereye kadar dayanıklı boya kullanmıştım,maalum bu bölgeler ısıya maruz kalıyor ve renk zaman içinde soluyor,ha bunlarla hiç uğraşmayım direk yıkayıp boyada yapabilirsin ama bu işlemi bir süre sonra tekrarlaman gerekir.erinmem dersen hem daha kolay hem daha ekonomik olur 2 3 ayda bir boyamak.sana maliyeti en fazla 15 20 lira olur ama güzel olsun dersen bir kaç saatini ayırıp dediğim işlemi yaparsan çok şık duracağın eminim. şeritler içinde,polis sıkıntı çıkarta bilir,ama ruhsata işlete biliyorsun şeritleri o zaman bir şey diyemiyorlar.
Düzenleyen mimitt - 08 Nisan 2011 Saat 14:29 |
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
Tamam abi bi netleşsin ondan sonra iletişime geçeriz yine ben gelirsem aracımla gelmeyi düşünüyorum.
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |