![]() |
|
Otomatik 106-206 Arıyorum. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 14:16 |
Merhabalar.
Otomatik 106 veya 206 arıyorum. Beğendiğiniz tavsiye edebileceğiniz araçları bekliyorum. İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 versek olurmu? 66.000 kmde 2006 model sıyah comfort orjınal bır arac...
|
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Şehir içinde acemi bayan kullanacak o nedenle boyut küçük olmalı Cem usta. Ayrıca corsa fiesta clio da olur. Sen ne dersin olmaz mı bunlar.
|
|
![]() |
|
corsa olmaz cunku opel corsa toyota cor ona :))
saka bır yana olur tabı olmaz degıl. fakat 1.6 ların sanzumanları sanıyorum 3 vıtes. cunku bır saxo kullanmıstım o da 3 vıtestı muhtemelen 106 da aynı sekıldedır dıye dusunuyorum.
206 nın 4 ılerı olması bıraz daha tercıh sebebı ama tabıkı aralarında fıyat farkı var. sen kac paralık bırsey bakıyorsun kı ???
|
|
![]() |
|
Corsa lar eyleme geçiyorsa bizim için tehlikeli olabilir. :-))
Fiyat aralığı 0-17000 TL aslında aklıma 106 yerine 206 daha çok var, uyğun fiyatlı birşey alırsam belki ikinici bir araç da alabilir. Ama yüksek model güzel bir araç olursa o zaman ikinci araç almam.
Zaten 2 aracı alım- satım işlemleri için düşünüyorum, ihtiyaç nedeniyle değil yani. Bu şartlarda 106 yı listeden eleyelim değil mi, 106 nın üstüne 3-4 bin lira eklenince güzel 206 oluyor.
|
|
![]() |
|
tabı sımdı 206 daha gozde bır arac. hem model hem tıp hemde ozellık ıtıbarı ıle 106 ya gore cok daha ıyı. guzel bır 206 ısını tereyagı gıbı gorur...
|
|
![]() |
|
206 olursa ben de kullanırım, çok iyi olur. Vitesine bayılıyorum mercedesi hatırlatıyor bana.
|
|
![]() |
|
hele bırde tıptronık olursa 10 numara :)
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
tam otomatikleride cok güzel
|
|
![]() |
|
Vites kolunda buton olmasın, söyle asker gibi dizilsin yeter. Asker gibi dizilmese de buton olmasın :-)
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |