|
205 40 17mi 205 45 17mi hangisi |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 Saat 17:55 |
arkadaşlar iyi günler.aracıma jant aldım ama lastik konusunda kararsızım,kimi diyo sürter kimi diyo davlumbaza deger kafam karışık anlaşılan,daha önceden pug 206 da bu lastik ebatlarını kullanan arkadaş varsa bana yardımcı olabilirmi.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorunsuz, sürtmesiz kullanmak istiyorsan 205-40-17 alman gerek..
|
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
205den kesınlıkle uzak dur başına dert olur derım 195 den şaşma
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şimdi bendeki jantlara 195 olmaz heralde ?
ben anlamıyorum bu jant konusunu yardım lütfen ?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araç kaç motor kaç beygir?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1.4 motor.75 beygir
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O zaman 205 taban pek iyi olmaz. Yakıtı çok arttırır. Hatta 17' bile önermem. Yakıt artar, çekiş, konfor aşırı derecede düşer. Karar sizin tabi..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şimdi bana bu jantlar ekstra bi yerden hediye olarak geldi,bende çöpe atmaktansa bi lastik alıp takıyım istedim hevesimi alıyım yanii..
yoksa gidipte para verip almadım.. 205 biliyorum agır gelecek,performans düşecek :) direksiyon agırlaşırmı ki?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ağırlaşır tabi. 195-40-17 alın o zaman.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olurmu ki benim jantlara...
işte k.bakmayın anlamadıgımdan soruyorum jantlar toora marka çubuk jant normal ölçüsü 205 40 17 diye biliyorum..bu janta 195 uyarmı.
|
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
195 olur 195i geçme 195 40 17
|
|
pusat81
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2010 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
205 yaparsan tam sağ tam sol yapamazsın davlumbazları eline alırsın bende vardı oradan biliyom :((((
|
|
Gergin ip çabuk kopar....SERKAN
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yani ben şurdan şunu çıkardımmm,anladıgım kadarıyla 195 lastik ebatı benim 17 janta olur öylemi...
|
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
206 rc deki jant lastik kombinasyonu 205\40\17'dir. yani fabrikanın onayladığı ölçüdür.
rc nin davlumbazları geniş değilse o zaman ona da sürterdi ki bu ebadı kullanan bir çok kişi var.
jantlar 17 inch ise bu ebattan başka düşünmeyin.
195\40\17 diye lastik hiç duymadım. olsa bile araca küçük gelecektir (çap olarak)
motorunuz 1.4 de olsa RC lastiği kullanın. en azından performans ve yakıt tüketiminde sıkıntı çekersiniz. bu ebadın dışına çıkarsanız aracınızn dengeside bozulur , fren ve yol tutuşta aracınız dengesizleşir.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
RC'nin davlumbazları normal 206'lara göre daha geniş diye biliyorum..
Burdan lastik çapını vs. görebiliyorsunuz.. Lastik ebatında karar vermenize yardımcı olabilir..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Lastik kullanmak sorun degil rc lastigide kullanırım,ama işte benim kafamdaki tek soru davlumbaza sürtermi.o yüzden 195 40 17 düşünüyorum..
yoksa benim için arabayı yormuş,performansı düşmüş hiç umrumda degil,şehir içinde sessiz sakin bi kullanıcıyım ralliye katılmıyacam veya yarış yapmıyacam ki performans bekleyeyim,tek derdim işte davlumbaza sürtermi????
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orijinal ölçünüz 175-65-14 mü?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
175 70 14
|
|
MemoTech
2. Vites 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sen lastikleri değiştirmişsin galiba. Normalde 175 65 14 olması lazım diye biliyorum.
|
|
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rc'lerde neden sürtmüyor peki ?
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |