![]() |
|
ince stepne |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
archozdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı archozdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 Saat 15:51 |
Arkadaşlar aracıma yeni lpg taktırdım.bagaj baya sıkıntıya girdi. simit tüp taktırdık ama stepne baya yer kaplıyor. taktırdığım yer ince stepne satıldığını ve çok kullanışlı olduğunu söyledi. ne dersiniz kullanan varmı fiyatı nedir acaba, önerirmisiniz. arabam 2005 model 307
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat olarak bi bilgim yok ama,geçen araba kiralamıştım chevrolet aveo ,onda ince stepne vardı.aksilikten sabahın köründe lastik patladı,2-3 saat onla gezdim,her hangi bi problem çıkmamıştı.işe yarar yani.benim tüplü bi arabam olursa kullanacağım stepnedir arabam ne marka olursa olsun.zaten amaç en yakın lastikçiye götürmesi
![]() |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
SAHİBİNDEN DE VAR BÖYLE LASTİKLER
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
evt 100 tl internette
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
nerde 100 tl? söyle hemen alacam (:
sahibinden de 200 tl den aşağı yok olanlarda bijon aralığından dolayı uymuyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |