![]() |
|
performans egzos |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sixdays83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2011 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sixdays83
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 Saat 01:59 |
selam arkadaşlar 106 aracıma performans yarış motoru egzosu taktırmayı düşünüyorum çevresinde takan yada ses duyan varmı yorumlarınızı bekliyorum
|
|
106 Quicksilver
BURSA |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum hiç grek yok yaa ben geçen ceza yedim söktürüp orj yakın bişey taktırdım süper oldu muazzam bi sessizlik var.kafam beynimi dağıtıyormuş.bendekide performans dağ draglarında kullanılan egzozdu
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
sixdays83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2011 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sixdays83
![]() ![]() ![]() ![]() |
sitelerde felan çok araştırdım hiç taktıran yok çok merak ediyorum sendeki racing motosiklet egzosu olsaydı belki değişmezdin .:) yarın taktırıcam sanırım :))
|
|
106 Quicksilver
BURSA |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taktır ne olacaksa olsun :)
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sixdays83
![]() ![]() ![]() ![]() |
yarın taktırabilirsem sonucu paylaşıcam belkide ilke imza atıcaz:)) ama bir arkadaş honda civic te görmüş araba bildiğin motosiklet sesi veriyomus... eğer öyleyse süper olur :)))
|
|
106 Quicksilver
BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |