![]() |
|
performans egzos |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sixdays83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2011 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sixdays83
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 Saat 02:18 |
yarın taktırabilirsem sonucu paylaşıcam belkide ilke imza atıcaz:)) ama bir arkadaş honda civic te görmüş araba bildiğin motosiklet sesi veriyomus... eğer öyleyse süper olur :)))
|
|
106 Quicksilver
BURSA |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taktır ne olacaksa olsun :)
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
sixdays83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2011 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sixdays83
![]() ![]() ![]() ![]() |
sitelerde felan çok araştırdım hiç taktıran yok çok merak ediyorum sendeki racing motosiklet egzosu olsaydı belki değişmezdin .:) yarın taktırıcam sanırım :))
|
|
106 Quicksilver
BURSA |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum hiç grek yok yaa ben geçen ceza yedim söktürüp orj yakın bişey taktırdım süper oldu muazzam bi sessizlik var.kafam beynimi dağıtıyormuş.bendekide performans dağ draglarında kullanılan egzozdu
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sixdays83
![]() ![]() ![]() ![]() |
selam arkadaşlar 106 aracıma performans yarış motoru egzosu taktırmayı düşünüyorum çevresinde takan yada ses duyan varmı yorumlarınızı bekliyorum
|
|
106 Quicksilver
BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |