![]() |
|
ön koltuksüngeri cöktu yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2011 Saat 22:51 |
arkadaşlar 307 2004 1,4 hdı aracım var şöför koltugu oturma ve sırt kısmının sol kısım songeri yıprandı bugun koltukları söktüm koltukcuya götürdum usta biraz baktı koltuk sungerin kumaş a yapışık oldugunu gördu ve bunun yapılamayacagını söyledı yolcu koltugu idare eder fakat şöför koltugunu yaptırmam lazım ne yapabilirim yada yenisi cikması bulunurmu kaca patlar acil bilgi verirseniz memnun olurum
![]() |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar fikri olan yokmu koltuksus kaldık
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
huhu kimse yokmu ?
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
çıkmacılara bak bulamazsan komple döşeme yaptır :) oda olmadı kumaştan süngeri maket bıçağıyla sıyır sünger al :)
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
istee usta yapar benimkindede var aynı sorun çıkaralım koltuğu yaparız dedi usta ama döşemeci tanıdık.tanıdık olmayan uğraşmak istemiyor bence.
|
|
2006 307 1.6 hdi 110hp
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motordan anlayanamız var, LPG den anlayanımız çok, Elektrik Elektronikten anlayanlarımız var ama iş döşemeye gelince hiç döşemeci üyemiz yok anlaşılan. Forum yöneticileri, Döşemeci sponsor istyorum. Benim arabanın da süngerleri çok yumuşak. Döşemeleri çok kirli. Hem kumaşını, hem de süngerini değiştirtmek istiyorum. Yapılabilir mi, yaptıran var mı? Maliyet konusunda bilgisi olan var mı? Bu araçların süngeri hep mi yumuşak yoksa benim aracın ki mi eskimiş?
|
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Her aracın döşemesi yapılabilir tabi ustanın canının istemesi burada çok önemli ve birçok aracın döşeme kumaşının bire bir aynısı piyasada bulunmaktadır. Orjinal deri koltuklu araçların (bazı sonradan yapılanların dahi)kod numaralarıyla birlikte de deri malzeme bulunmakta. Aldığım birçok araçda hepimizin aracında olduğu gibi döşeme sorunu olmakta ve yaptırdım en son üzüleceğiniz şey döşeme olsun :-)
İstanbuldaysanız;
Şirinevlerden Mahmutbey yönüne giden Mahmutbey Caddesinde Kanatcı arkadaşın bitişiğinde Tekbir oto döşemeyi tavsiye ederim.
Çorlu da iseniz veya yakınsanız. Eski sanayi 4. sokakta Can oto döşemeyi tavsiye ederim.
Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
bugun bircok döşemeci dolaştım hicbiri yaparım olur demedi deneriz yada bakarız gıbılerınden cevap veriyorlar kumaş sungere yapisık cıkarttamayız yada cıkarırken kumaş zarar görür diyorlar cımacıları dolaştım bir yerde buldum o koltuk benimkinden daha kötü ne yapcam bilmiyorum yenisi 789 tl cik sadece oturak kısmi
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
Orjinal kumaşı çıkarmadan üstüne kılıf dikiyorlar, en kötü haliyle böyle birşey yaptırılır ön iki koltuk yenilenir. Hepsini yaptırırsanız 300 TL civarı isterler.
Ayrıca sizin işiniz için tarif edeyim, sırt yerindeki veya oturaktaki köşe parçasını tek olarak değişiyorlar. Bir bölüm 3-4 parçadan oluşuyor, oluşan parçalardan, hasarlı olanı dikişlerinden ayırıp aynı renk kumaşla hasarlı parçasını değişiyorlar.
789 TL ye deri koltuğa geçiş yapılır değimez bence.
Çok iyi olmamakla birlikte orayı kendi imkanlarınızla onarıp koltuklara kılıf takarsınız diye aklıma geliyor.
Kolayu gelsin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim orjinal bişi olsun diye ugraşıyorum birazda cıkma bakıyorum fakat daha bulmuş deyilim efe ustadanda ses cıkmıyo bu araba beni cökertti arkadaş ilk göz agrım satmakta istemiyorum fakat masrafları bitmiyoooo
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
dostum nie strese giriyosun yaa orj koltuk olunca sana ödülmü veriyorlar.bir kılıf al şöyle iyi güzel bişey.kaplatmadan once koltuğa da sünger kestirt.sonra kaplamayı yaptır.aracı satmaya çıkarıncada alacak kişi boyle alsın yoksa senin satacagın kişi çok onunda alacağı...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
bende de aynısı olmuştu gttim düzelltirdim 60 tl aldılar hatay
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
nihayet yaparım eskisi gibi olur diyen bir usta buldum teslimettim millet ugraşmak istemiyor galiba
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
yaptırdıktan sonra yorumlarını beklıtyoruz.ınsalla ıstedıgın gıbı olur
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |