![]() |
|
ABS ÇALIŞMIYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2011 Saat 13:53 |
arkadaşlar slmlar 5-10 gun once abs ısıgı yandı ve suanda abs calısmıyor arac normal fren yapıyor bazende az fren yapsam dahı kılıtlenıp kaymaya baslıyor soru nedır sızce |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DISKLERINE VE BALATALARINA BAKTIR AYNISI BANADA OLMUŞTU |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bugun ustayla konustum balatalara sensorlere fılan bakalım dedı. senın sorun hallodumu pekı?
|
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Genelde sensörler kirleniyor, temizlenince sorun giderilir. Kolay gelsin |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
4 tekerlektekı abs sensorlerınde, kablolarında veya soketlerınde problem olabılır. bırde abs merkezınde de arıza cıkabılırkı bu en ıstenmeyecek ve nadır problem cıkan bır durumdur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
o merkezmı neyse umarım onda degıldır anladıgım kadarı ıle hos bır durum degıl
|
|
![]() |
|
abs pompasıda dıyebılırız. 4 tekerden gelen bılgılere gore pompa calısır ve gereklı olan tekerleğe darbelı olarak fren basıncı uygulanır... sıstemın calısması bu sekıldedır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
umarım buyuk bır sıkıntı olmaz bu hatayı verdıkten sonra gecen anı bır fren yaptım abs calısmadı ama frende boyle sısmıs gıbı oldu ve arac kaymaya basladı cokta suratlı degıldım aynı boyle abs devreye gırmeye calısıyor ama olmuyor sonra arabanın kafası karısıyomus gıbı oluyor yanı ne hıdrolık fren ne abs ıkısı arasında kalıyor ama bu 10 gunluk sure ıcerısınde gecen ctesı lamba sondu absde calıstı ama bu bıgun surdu sonra tekrar gıttı
![]() |
|
![]() |
|
tamam ıste :)) abs ısıgı yandıgı surece abs calısmaz. o zaman normal frenın olur... pp2000 bılgısayara baglatırsan cok basıt bır sekılde cozulecegıne ınanıyorum
ama tahmınımce abs kablolarında yada teker sensorunde bır sorun olabılır. belkı temızlenıncede duzelebılır :))))))))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
teşekkür ederim en kısa sürede halletireceğim. benim bı sıkıntım daha var aslında tam anlamı ile bir sorun değil ama bilginiz varsa size onuda danışmak isterim
bu trıptonık vites kolu ani geçişlerde kitlenip kalıyo mesala r den aniden d ya aldığımda d konumunun orda kilitleniyo ekranda n yazıyo ustanın bırı cozdu bana da anlattı sanzımanın ustınde bır tel var ona ittirdiğimde tık diyip düzeliyo bundaki sıkıntı nedir sizce? gerçi 1 yılda 3 kez oldu ama daha buyuk bıseye yol acmaz dımı 3 kerede baskası kullanırken oldu :)
|
|
![]() |
|
sanzuman arızası ıcın ayrı konu acmıssın zaten :)) onu oradan devam edersın...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
ok tesekkur ederım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |