|
16'' 4*108 sac jant aranıyor.... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2011 Saat 02:25 |
Arkadaslar. 16'' 4*108 lık sac jant arıyorum jantlar 0 olursa cok ıyı olur olmazsa eger 0 denecek kadar temız olması sarttır... aracımda kapaksız sekılde kullanıcam goze hıtap etmesı gerekıyor.. sımdıden emegınıze saglık tesekkurler....
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim Sahibinden com da dolu Oraya Bi Bakmanı Tavsiye Ederim...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet bende 16" teneke bır takım gormustum :)) 206 den yada 307 den cıkma
|
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kanka baktım da bır tane bıle goremedım .. bende mı bı arıza var yoksa :)))))
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mesutum baktımda bende goremedım sımdı :)) satılmıs herhalde
|
|
Serhun
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aslında alaşım jant & lastik satışı yapan yerleden geçerken sormalı, uygun fiyatlı temiz takımlar bulunuyor.
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
serhun dostum cok haklısın.. sanırım bı sordurmam lazım :)) hıc dusunmedım :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
Serhun
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bol şanslar. Birde sıfır takım bulunursa ne güzel olur |
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uygun fıyata bulursam super olur ya :)) jant alım dedım de bu aralar duygusala baglandık :)) dedım madem yapcaz sac jant a yapalım :D bakalım nasıl bısey cıkcak ortaya :DDD
|
|
____BLUETAZZ___
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
acele etme ıstersen yaa :))
|
|
mechanix
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Elimde 15" sac jant takımı var. 195/65/15 Michelin Energy Saver lastikler ve orjinal jant kapaklarıyla beraber. 16" arıyorsunuz ama yine de sorayım dedim. Belki işinize yarar.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |