![]() |
|
kokpit karbon kaplama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
desert197 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı desert197
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2011 Saat 22:19 |
||
Arkadaşlar piyasadaki 3m karbon kaplamaları araştırdım.Fakat ben kokpit içindeki klasik kaplanacak olan yerler için metalik gri renginde desensiz modeli arıyorum bulamıyorum.Karşıma hep gri 3 boyutlu kabartmalı deseni çıkıyor.Yok mudur bunun düz grisi acaba nerede bulurum?
|
|||
2004 206 HDI X-LINE
Şile/İSTANBUL |
|||
![]() |
|||
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bu rengi tabelacılarda bulabilirsin anladığım kadarıyla kabartmalı değil düz metalik gri folyo arıyosun eğer doğru anladıysam bulman çok kolay ama biraz kalitelisini bulursan ii olur solma yada kalkma yapmamsı için
|
|||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|||
![]() |
|||
desert197 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı desert197
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tabelacılarda bulurum fakat bu bulduğum folyo, desenli olan gibi saç kurutma makinesiyle şekil alırmı.Ben tabelacılarda olanları düz yapıştırma değil midir?
|
|||
2004 206 HDI X-LINE
Şile/İSTANBUL |
|||
![]() |
|||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
||
İstanbuldan bir arkadaşım aracına kaplamıştı, sorup öğrenimeye çalışırım nereden almış.
Yazarım buraya
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Aslinda ben de ariyorum tam sizin dediginizden.
Biraz once online chat ile sordum bu soruyu. Plastik aksamlari kaplamak icin 3M™ Controltac™ Graphic Film 180 diye bir urunu tavsiye ettiler. Bir dunya rengide var. Ama bu urun sanirim fiber carbon gibi degil. Sadece yapistirma yapabilirsiniz. Oyle kurutma makinesi ile islem yapilamaz gibime geliyor. O sizin dediginiz desenli olanlarin adi 3M DI-NOC. Onlarin desensiz olanlari maalesef yok. |
|||
![]() |
|||
hakan308 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
||
![]() |
|||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
||
iyimiş bende bulursam kaplayım bakem kes ordan 3 arşın
|
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
![]() |
|||
ilicik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
||
reklamcılarda var gri renk folyo ısıtınca şekil alıyor el becerisi isteyen bişey ben vites topuzunu gri yapmıştım üstündeki kaplaması cıkınca
|
|||
![]() |
|||
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
||
isteyenler ıcın fotosu
Düzenleyen masumserseri - 21 Nisan 2011 Saat 17:13 |
|||
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|||
![]() |
|||
coolpixsem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolpixsem
||
Helal olsun çok güzel olmuş.Ellerine sağlık kardeş nereden aldın acaba kaplamayı sahibinden mi?
|
|||
106 Quiksilver
Atiker LPG Fast Sıralı Otogaz Sistemi |
|||
![]() |
|||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
||
evet gerçekten güzel olmuş ama el beceriside ister gibime geliyor.
|
|||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
karbon-folyo.com adresinden eski sponsorumuza ulasıp gerekli folyoyu alabilirsiniz. 3m scotchal olarak alabilirsin renk çeşitleride mevcut.
|
|||
![]() |
|||
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
||
EVET URUNU BU ADRESTEN ALDIM |
|||
|
|||
![]() |
|||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
||
Direksiyon kaplama işlerini senin ustaya yaptırmak isterim (bir araba alayım da) fiyatı da uygun işçiliği konusunda memnun musunuz?
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
||
evet
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |