![]() |
|
206 gti kullanıcıları yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 21:55 |
|
206 gti kullanıcılarının yardımlarına ıhtıyacım var cunku 206 gti almak uzereyım bu arac 2000 motorun hakkını veren bı aracmı yoksa söylenıldıgı gıbı cok hantalmı_?
yaktıgı benzının karsılıgını verırmı 106 gti gibi
lpg de sorun yaşarmıyım
alacagım arac 2001 sunroflu piyasa degerı nedır size göre
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen 106_arts - 04 Nisan 2011 Saat 01:05 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlısı olsun... 106 nın uzerıne bence senı daha cok memnun eder gıbıme gelıyor... dıger konularda sahıbı olan arkadaslar yardımcı olacaklardır
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
ben 106yı sattım sonra 206 roland garros aldım 110hp sonra 206 xs aldım 2004 model 110 hp onuda sattım 206 xt aldım yıne 110 hp :D
şimdi bide gti bakayım dıyorum ama kararsızım
|
||
![]() |
||
HYN 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
|
BEN 2000 MODEL GTI KULLANICISIYIM..
ARACIMDAN VE PERFORMASINDAN GAYET MEMNUNUM..
400 DE RAKİP TANIMIYORUMM. 3,25 VE RC LER DE DAHİL..
ARACI MERAK EDERSEN FORUMDA VAR "ANKARADA 206 GTI" İSMİYLE
|
||
HYN
|
||
![]() |
||
|
aracın motorunda neler yaptın_?
106 gti ayırabılırmısn ben alırsam 106yı gecemessem o hacımle yakarım arabayı
|
||
![]() |
||
HYN 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
|
106 GTI KAYLE BİLE ALMAM..
ARABAMA GELİNCE O DAS BİZDA KALSIN..
|
||
HYN
|
||
![]() |
||
|
GTI DEN GTI YE ÇOK FARK VAR HA..
BEN BENİM ARABAMIN DEĞERLERİNE GÜCÜNE GÖRE KONUŞUYORUM..
|
||
HYN
|
||
![]() |
||
|
bende merak ettım makıneye ne yaptında 180 rc yı gecebılıyorsun??? pek aklıma yatmadı yanı :))
bırı 138bg duz makıne dıgerı degısken supap zamanlamalı ve supap sogutmalı 180bg. kasa zaten aynı :))
senınkının dıgerlerıne gore farkını anlatırsan bılgımız olsun...
bırde neden ayrı ayrı mesajlar yazma geregı duyuyorsun??? yazacaklarını tek mesajda yazsan daha guzel olmazmı sayın abımm?? veya ekleme yapacaksan kendı mesajına duzeltmede yapabılırsın... Düzenleyen cecoli - 03 Nisan 2011 Saat 00:27 |
||
![]() |
||
|
106 GTI-306 GTI-BMW 3.20-3.25-3.28 FARK ETMEZ..
GEÇMEZSE BENDE YAKARIM..
ŞİMDİYE KADARDA YANMIŞTI ZATEN..
|
||
HYN
|
||
![]() |
||
|
sölemıyosan bişey dıyemem belkıde nos üfluyosun
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
konu biraz sapmışa benziyor :) modlu bir RC 6 sn den kısa bir zamanda 100 kmh alır çek videoyu 5 sn de 100 kmh ulaş izleyelim HYN
106 gti ile 206 gti bambaşka ikiside, vergisi sorun değil dersen 206 gti tabikide lpg olayına gelince asaln besleyen yemini esirgemez performans bir araca tüp takılmaz chip takılır :)
piyasası 14-15-16 civarı diye biliyorum :) Düzenleyen tigerland - 03 Nisan 2011 Saat 00:40 |
||
![]() |
||
|
aslan besleyen yemını düşünmez dıye bısey yok yanı lpg daha guzel yem bence tüm aslanlar kaplanlar ne var ne yok lpg ile beslenmelıkı benzıne talep sıfır olsun düşsün fiyatı.
ayrıca kımse aslan beslemıyo mıllet kendını zor beslıyo :D cebını beslemeli bence lpg den ettıgı kar ile Düzenleyen 106_arts - 03 Nisan 2011 Saat 00:44 |
||
![]() |
||
|
+1 sana katılıyorum
![]() ben aslanı mumkun oldugunca az beslıyorum. zaten hıc kukretmıyorum. sakın sakın yurutuyorum. kedı gıbı masallah :))
lpg olmamıs olsa arabayı satar gıder 1.3 palıo alırım :))
su dogalgaz ısı ıyıcene yaygınlassada d.gaz kullansak. evden bır boru ceker doldururum. ne keyıflı olur hee :))
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
o zaman tak müdür ne diyim :) benim fikrim bu herkesin düşüncesine saygım var, o zaman sana 106 öneririm vergidende yırtarsın bide tüp taktın mı tammdır :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
||
![]() |
||
|
206 GTI BENCE LEGENT |
||
![]() |
||
|
tıgerland hocam. ben genel olarak orta sert gıderım. oncelıklı amac ekonomı. performans 2. planda :)) yoksa ımkan olsa yakıtın hesabını yapmasam neler tasarlayacagımı gayet ıyı bılıyorum esasında. gecen sene 3 kere bodrum yaptım geldım 3-5 kez ızmır otobanda 200 ustune cıkmısımdır yanı :)) onun harıcınde 110-120 gıderım. dusun ıste yanı. gtı da olsa bırsey farketmez benım ıcın... :D gazla gıdıyorum ama gaza gelmıyorum :))Düzenleyen cecoli - 03 Nisan 2011 Saat 01:23 |
||
![]() |
||
|
1 tanemı 206 gti kullanıcısı var forumda arkadslar
|
||
![]() |
||
|
hayır canım kac tane 206 gtı sahıbı var... :) |
||
![]() |
||
|
aldım arkadaslar 206 yı kaporayı verdım
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |