|
ses sistemiii :( |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
10RS935
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2011 Konum: zabıta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 20:52 |
slm arkadaslarım ya bende sony nın cd calar teypı var ama ben sıkıldım ustelıkte yenı aldım bende 2 tane kayık pıoneerın haporloru 2 takımda onlerde mıt bas var 1000 lık anfı 1600 lukte jbl bufer var ama guzel ses alamıyorum bı sıstemcıye gıdıom teyp kotu dıo kımı anfı bozuk dıo bı yardımcı olun lutfen yaaa
|
|
splashstyle
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı splashstyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Anfin hangi model
Bass hangi model Midler hangi model Teyp hangi model bunları detaylı yazarsan belki daha iyi yardımcı olabiliriz ? |
|
Peugeot 206 1.4 Hdi Van 2005 Model
|
|
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evt bu lpg montajı gibi bişey aslında.. iyi bir ustaya gitmedigin sürece memnun kalman kesinlikle mümkün değil
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |