|
jant lastik secimi ve modifikasyon |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
10RS935
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2011 Konum: zabıta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 20:21 |
slm arkadaslar bende kırmızı 206 var suan uzerınde sonar marka angel far ledli stop taktım 3.5 luk spor yay var cıtalar kapı kolları ve ayna ustlerınde nıkelaj var ama ben dıyorumkı bunlarıda kırmızı yapıım ve 17 ınc beyaz jant lastık yapıyım sız nedersınız sızce arkadaslar ????
|
|
gökhandağlı
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
o.z 17" superturismo beyaz ben bi alamadım çok guzel jant nikelajlarıda sok ve govde rengı yap bence ama senın zevkın arabayıda mutlaka bıraz bas
|
|
41 u 6900
bugatti matte red 206 GTI |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yanlıslıkla veya farkında olmadan 2 konu actınız dıye dusunuyorum. fazla konu acmanın kalabalık olusturup sıtemıze zararlı olacagını unutmayalım...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Birde Aracın Bi Fotoğraflarını Görsek Diyoruz
Merak Ettiğim Olay 3.5 Yayların 206 larda Nasıl Göründüğü Düzenleyen albaydemircan - 02 Nisan 2011 Saat 22:22 |
|
d3Li
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
16 beyaz bi jant daha güzel olur. kapı cıtaları kollarınıda arac rengıne boyamanı sıddetle tavsıye ederım
|
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
önce nıkelajları sökmekle baslayabılırsın
ayrıca kırmızı araca beyaz jant on numara olur ancak arabayı guzel basarsan basmassan bişeye benzemez kanımca
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |