![]() |
|
MİD SEÇİMİ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ykanar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 15:08 |
Öncelikle herkeze merhabalar foruma üye yeni üye oldum... Benim sorum şu olucak benim araçım 206 xt araçımda pıoneer teyp,1000 wat bass jbl,sony 4000 wat amfi,2 adet pıoneer 400 wat oval koln var..mid takımı almakistiyorum bunun için hangi marka önerirsiniz şimdiden tşk derim herkeze iyi paylaşımlar |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maddi durum ıyıyse kıcker .... bıraz kasmak gerekıo sa eger JBL derım bu arada ....
Hoşgeldınız ama konu acmadan once uyelerımızı tanıyalım konu baslıgı altında kednınızı tanıtırsanız bu cok cok daha ıyı olacaktır... sımdıden tesekkurler... |
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
ykanar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
tşkler hemen kendimi tanıtıyorum..peki fiyatlar hakkında bilgin varmı acaba?
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
:) DURUM iyiyse eger focal almalısın yada mb quart gibi markların üzerine yoktur.
jbl kicker daha sonra gellir herzaman
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben Mid Takımı Olarak PİLİPO Markasını Kendi 206 ım da Kullanıyorum.
Gayet Güzel Ses Alıyorum...İhtiyacımı Fazlasıyla Görüyor. Tavsiye Edebilirim.. Ben 100 TL Aldım |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
ama harwardında var mesela mıd takımı 16cm 75 tl
yada roadstarında var oda oda 100 tl gibi satılıyor
önemli olan begenmek biz yaşlanıyoruz artık Albayım gençleri bu sesler tatmin etmeyebilir :))))
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
durum müsaitse infinity referance al derim
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
ikinci eli 200 250 lira 400 tl ye kadar cıkıyor ama 2 takım olsa arabanda sanki bass varmış gibi ..
akustigi coookk cookk iidir adına laik bir seri refarance
|
|
![]() |
|
splashstyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı splashstyle
Bende de Kicker 650.2 var ön kapılar için güzel olucaktır fiyatı yaklaşık 100 lira civarinda.. he tabi ki de daha prof. bişeyler düşünüyorsan arkadaşlar zaten en üst düzeyleri söylemişler.
|
|
Peugeot 206 1.4 Hdi Van 2005 Model
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Haklısın Usta Ama Dediğim Markada Fena Değil İhtiyaçlarına Fazlasıyla Yetecektir.
PİONEER in Ses Kalitesini Başka Bir Araçta Dinledim... Pek Bir Fark Olduğunu Görmedim Aslında Önemli Olan ANFİ nin İyi Olması Lazım Bence |
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
JBL GTO 6508 almayı düşünüyorum ben de
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
aynı mid takımını kullanıyorum uygun fiyata kaliteli bir ses alırsın nette dinlersin daha ileri biraz pahalı dersen infınıty al derim |
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ben daha önce araştırmıştım fiyat kalite olarak sınıfının en iyilerinden biri infinity maddiyat biraz daha iyiyse mb quart tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
huseyinnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyinnn
DLS R-6 önerebilirim fiyatı uygun performansı çok iyidir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |