![]() |
|
peugeot diagnostik cihazı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
hantsome28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 Saat 20:42 |
|
arkadaşlar merhaba..öncelikle aracımda antipollution fault arızası yandı...küçük bir ilçe olduğumdan servise gidemiyorum...çünkü hem işler hemde mesafe ççok..bende nette araştırırken http://urun.gittigidiyor.com/ELM-327-OBD2-ARIZA-TESPIT-CIHAZI-YENI-SOK-FIYAT_W0QQidZZ38015075 linkindeki cihazı buldum...kullanan yada amatörce kullanabileceğim bu tür cihazlar işimi görürmü...alayım kendim sileyim ..ne bileyim bişeyleer yamak istiyorum ..tşk..
|
||
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu cihazla arızayı silseniz,gidermediğiniz sürece arıza lambası gene yanacaktır uyarıyı gene verecektir,aralıklı arıca meydana gelmiş ise zaten araç stop edip tekrar çalıştığında arıza vermeyecektir,.ama fiyatı uygun hani evde dursun bir gün lazım olur derseniz yada uzun yolda laptop dan araç verileri görmek isterseniz alınabilir bir cihaz.
|
||
![]() |
||
hantsome28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ya şimdi alacağım soket yerleri olmıyacak.ne biliyim arızaları silsem yeter...en azından basit arızaları...
|
||
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
|
kullanan biri olsada bilidi verse çok ii olur
|
||
|
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
bir arkadaşımda var,ama son çıkan araçları görmüyor 308 ve 407 dahil gerçi onun ki biraz eski bir cihaz aracının obd girişine uygun soketi alırsan sorun yaşamazsın.ama güncel bir cihaz almanı tavsiye ederim.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Pek cok sayi yapabileceginizi su videoda da gorebilirsiniz. |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
kolıva elıne saglık :)) bu vıdeodakı easy obd programıda dahıl daha baska programlarda bende var. kullanıyorum ama baska araclarda. fakat kendı aracımın protokolu farklı oldugu ıcın sadece pp2000 ıle baglanabılıyorum.
kac tane aracta denedım. gayet guzel calısıyor. tum verılerı ızleyebılıyorsunuz...
ayrıca ınterface ın bluetooth olanı cok pratık oluyor. buyuklugu sıgara paketı kadar. kablolu oldugu zaman obd soketı dıreksıyonun altında olan araclarda kablo ayaga takılabılıyor...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
|
cecoli pm atmaya çalıştım ..sınırlandırılmış mesajı geçtiği gibi bişeyler yazdığı için gönderemdim...almak isterim ..ama bluetoth lu olanını ..lakin arkadaşım fiyat olarak bişeyler yapda pm .atarsan sevinirrim...
|
||
|
||
![]() |
||
|
mesajım kutum yıne dolmus bosalttım :))
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
|
birde benim araç hangi protokolü kullanıyor bilen varmı...
|
||
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
cecoli sen satiyor musun bunlardan?
![]() |
||
![]() |
||
|
ısteyen oldukca satıyorum saga sola cevreye :))
yoksa oyle satıs sıtelerıne vs koymadım... buraya bıle konu acmadım yanı... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
|
arkadaşlar ii geceler herkese. bugünlük yeter.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Hic haberim yoktu. ![]() |
||
![]() |
||
|
ozelden yazayım... cunku her zaman elımde bulunmuyor. |
||
![]() |
||
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|
ben kullandım 204 tiriptonik 307de, arıza rahat okur ve silersin
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |