![]() |
|
206 ses sistemi hakkında bilgi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 Saat 19:25 |
|
Arkadaşlar ben 206 aracıma pionner 400w oval hoparlör aldım . Aslında bassa ağırlık vermesem sesi gayet güzel çıkıyor ama bazende sesi açtığım zaman araç titresin istiyorum. Araçda teyp olarak pionner 6050ub var. Şimdi ne yapmam gerek hem bass alsam hemde sesi yüksek çıksa ? Amfi bağlasam mı bağlamasam mı ?
![]() |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bası hisstmek istiyosan sistem yapman gerek jbl 6 kanal yada xetec 6 kanal amfi rockford fosgate punch sub. ve uygun 2 adet mid takımı ile ayna gibi ses alabilirsin Düzenleyen tigerland - 01 Nisan 2011 Saat 19:54 |
||
![]() |
||
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
|
öğrenci olduğum için fiyat önemli bunların fiyatları nedir biliyormusunuz ?
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
öğrenci bütçesine göre gir hepsiburadaya bak 4 veya 6 kanallı amfi fiyatlarına bak mid takımlarına bak ama comp olsun alpine,pioneer önerimdir complarda ayarla kendi bütçene göre bişe
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Düzenleyen tigerland - 02 Nisan 2011 Saat 11:58 |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
kardesım bass almak ıstıyorsan once pandızotun mdf degılse kı buyuk ıhtımal mdf degıl :) bass alamadıgından bellı teyıbın cok guzel 6050ub cok guzeldır bass damarlarıma ıslesın dıyosan tabı bıraz malıyetlı olur ama sac tellerım hafıften tıtresın dıyosan sadece arka pandızotu mdf yap yeter :) ılla bas alcam dıyosan jbl 75.4 amfı 2.el fıyatı 250 tl cıvarında bırde yanına 170 tlye kıcker aldınmı bass damarlarına ısler ıste :) tabı arka pandızotu gene mdf yapman sartıyla :) |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
çaların pıoneer amfın jbl kolonların pıoneer olsun wofferda kıcker olsun :) daha ne kadar guzel ses alınabılır kı
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
tartışlır derken şunu demek istedim..
her markanın her modelinin kendine has tonlaması vardır.
yani muzik zevkine göre dizayn edilmeli..
hard muzik seven kicker bass kullanır. sert calışan bir frekansı var.
ama sert vurmasını istemeyen bir kullanıcı kesinlikle daha yumuşak bir bass kullanmalıdır
ayrıca bassı hissetmek isteyen kullanıcı kesinlikle 2 yad atek cıkış mono anfi de sürmelidir bass ını..
4 / 5 kanal stero anfiler asla mono ayrı bir anfinin yerini tutmaz.
oyuzdendirki mono anfi diye bir secenek sunmaktadır üretici.
aynı bası stero ve mono olarak ayrı ampli ile sürdügünde anlarsın farkı.
ayrıca güzel çalan bir bass istyorsan o bass a ait orjinal litresini tamamlayan kutusunda bagajın içinde olmalıdır bass.. medefe/arka bagaj pandizotu gibi montajlar cok eskide kaldı..
kesin ve elindeki halihazırdaki cihazlarla en iyi performans, bagajın içinde orj litresinde takılı olan bastan alınır..
ters/ düz sürülen ve veya 2*2 4*4 ohm gibi degerlerde yine kişinin zevkine göre seceneklendirilir ve piyasa sürülür. söylemek istedigim buydu:)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
sadece kolonlar ıcın bahsettım ben mdfyı wofferın tabıkı kabını olması gerekıyor orjınal kabınını kullanmak daha ıyıdır cunku bassı en ıyı orjınal kabınınde alırısn benım bahsettıgım yer pandızot orayada koca kıckerı otutturmak tabıkı olmaz :d
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
|
ama hoporlerler için mdfye gerek yokki. orjinal pandizotada takılabilir. yada neyse zevkine kalmış en güzeli olur inşallaahhh
![]() |
||
![]() |
||
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
|
valla benim 2011 206+comftuma ses sistemini döşedim sana tek tek fiyatını vereyim ben şuanda bassı kısık kullanıyorum ama araba titremekten neredeyse civataları sökülecek:D
JVC marka usbli teyb
1000w kutu bass JBL
orjinalliği bozulmasın diye pandizotu deldirmedim 13cm lik küçük ama sesi güçlü veren ALPİNE marka hoparlör.
KAJİWA marka 1000w anfikatör KW-6420 suğutma fanıda var 4 kanal güzel fiyatıda iyi tavsiye ederim
ama en önemlisi kablo onu ucuz aramayacan 50 liraya güzel sağlam kablolar var set halinde onlara bak
ankaradaysan eğer yardımcı olabilecek birilerini tanıyorum bu işten anlayan 50 lirayada montajını yaparlar sağlam birşekilde araca delik flnda açmıyorlar güzel yerlerden geçiyor.
|
||
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
|
arkadaşlar hepinize yardımlarınız için teşekür ederm. Hastaydım giremiyordum nete onun için cevap yazamadım.
arkadaşlar elimde 300 tl var ona göre karar vermem lazım. Ben sadece amfi bass yada olursa mid takımı düşünüyorum. Size sormadan da bir iş yapmayım dedm
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
300tlye bır bass bır amfı alsan ıyı olur :) jamesonun 1600watt amfısı var 150 tl sıfırı bı kac kısıde gordum kardesım cok guzel sesı var o fıyata guzel bence alınabıleceklerın en ıyısı bassı da jbl alırsın 150 tlde o :) tamamdır ya
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
|
Tatmin eder mi diosun :))
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Bence amfiyi xetec al 4 kanal 120-150 tl sıfırı içindeki elektronik parçalar JBL ile aynı.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
|
saol kardeş hepinize çok teşekkr ettm
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
jameson 1600 watt olanı cok ovduler arkadasda var ıkı 30cm jblı sakır sakır oynayor :)
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
|
İSTERSEN 300 TLYE ELİMDE BOSCMAN 1600 W 4 KANAL ANFİ VE BLAUPUNKT 30'' ORJİNAL LİTRESİNDE KUTUSUNDA BASS VAR
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |