![]() |
|
Kıcker DS.650.2 Mıd takımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 Saat 13:53 |
![]() Değerli dostlar bu Mıd takımını dün bağlattım ses sitemi elemanları nıcım altında profilde yazmaktadır oldukça memnunum bu kadar tatlı ve hoş bir ses alacağımı düşünmüyordum tizleri çok canlı polarmayı doğru uygulayıp teyp üzerinden hertz ayarlarınızı doğru yaparsanız memnun kalmamanız mümkün değil piyasada 120 tl ile 200 tl arasında fiyatları değişmekte sistemi bağlayan arkadaşım yenibosnada kıcker ana bayisi öncesinde ınfınıtı yada sıerra düşünüyordum hiçte gerek yokmuş paylaşmak istedim |
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet cok guzel bı mıd takımı bu kardsım zaten kıckerın kalıtesı şaşmaz on numaradır :) fıyatta cok ıyıymıs yanı |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bundan alcaktım ama nette buldum 110 tl ye sonradan öğrendim onlar çakma oluyormuş ve çakmaların sesi berbat çıkıyormuş o yüzden vaz geçtim. orjinalleri 250-300 tl arası değişiyormuş. sen kaça aldın?Düzenleyen metin - 01 Nisan 2011 Saat 14:02 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
120ye almıs sanırım lınkde oyle yazıyor ıkıncı el fıyatı :) bende burada sormustum 250 cıvarında bısey demıstı sıfırına
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar ben 135 tl ye aldım arkadaşım yenibosnada kıcker ana bayii sesi çok hoş twıterleri çok kaliteli tiz veriyor kesinlikle tavsiye ederim çakması olduğunu bende duydum aman dikkatli olun
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |