![]() |
|
306 LPG UYUMU SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tatarcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tatarcan42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 Saat 10:08 |
BENIM 3 SENE ÖNCE 2000 MODEL 1.8 XT 306 ARACIM VARDI YAKITI ÇOK
OLDUGU İÇİN LPG TAKTIRAYIM DEDİM FAKAT HANGİ USTAYA GİTTİYSEM OLMAZ
DEDİ.ANKARA,KONYA,İST DAKİ USTALAR SORDUM.AYNI CEVAP.BENDE ARACIMI SATTIM..TAKARIZ AMA GARANTIMIZ YOK DEDILER. AYNI ARABADAN ALMAK İSTİYORUM ŞU AN LPG SIKINTISI GİDERİLDİMİ
USTA TAVSİYESİ FALAN OLURMU NE DERSİNİZ.YARDIMINIZI RİCA
EDİYORUM...SELAMETLE
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk olarak foruma hoşgeldin, doğru usta ve doğru işçilikle hiç bir sıkıntı çıkmıyor en önemli unsur usta ve iş bilgisi, ki bu konuda "cecoli" nickname li arkadaşımıza danışabilirsin o da 306 1.8 xt kullanıcısı ve lpg kullanıyor gayette memnun
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasım sıte kurallarımız geregı kendını tanıtman gerekır...
|
|
![]() |
|
tatarcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tatarcan42
BEN NURİ ÇEVRE MÜHENDİSYİM İST DA YAŞIYORUM...
CECOLİ USTAM SİZDE DE AYNI ARAÇ VAR ZANNEDERSEM TAVSİYENİZ NEDİR. |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
site kurallarını okursanız öncelıkle size bu aracı lpg ile keyifle kullanan arkadaslarımız yardımcı olucaktır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tatarcan42
Arkadaşlar kusura bakmayın büyük harf sıkıntısını bilmiyorduk.istemeden yanlış yapmışız tüm üyelerden özür dilerim..yardımınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
oncelıkle hosgeldınız...
1.8 16V motordan bahsedıyorsanız benımkıde aynı... ben cok memnunum. hem yakıtı hemde gıdısı gayet guzel.
belkı pug motorları ıcınde lpg bakımından zor ayar tutturulabılen bır motordur. fakat ustalıgın ve montaj kalıtesının bu konuda cok onemlı oldugu kesındır.
asagıdakı konudan kendı aracımıda gorebılırsın
gerek duyarsan sana her turlu yardımda bulunabılırım...
ıstanbulda nerede ıkamet edıyorsun? Düzenleyen cecoli - 01 Nisan 2011 Saat 10:34 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tatarcan42
bahçelievlerde ikamet ediyorum.şu ara tekrar 306 almak istiyorum o tüzden lpg ile ilgili yardımınız gerekiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tatarcan42
size cep numaranızdan ulaşabilirim galiba.lpg de sıkıntı yok anladım kadarıyla yakıtı ne kadar tüketiyor lpg li.bilginize ihtiyacım var.
|
|
![]() |
|
benı ararsan gorusebılırız... Düzenleyen cecoli - 01 Nisan 2011 Saat 10:42 |
|
![]() |
|
aserhatg ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
arkadaşlar uzerınden zaman gecmıs bır konu ama yardımlara ıhtıyacım var.306 1.6 grıffe aracıma atıker nanofast taktırdım.son sistem dediler.lpg de sorun yok ancak benzınde araba sacmalıyor.huyu degıstı.benzın pompam calısıyor.lpg takılmadan once bır sorun yoktu lpg den sonra araba benzınde gaz yemıyor calısmıyor.calısınca gaz vermezsen stop edıyor vs.konu ıle ılgılı bılgısı olan varmı.yonlendırebılcegı bı servıs atıker ayarı yaptrabılecegım bır bayı tanıtıgı bıldıgı olan varsa yardım ederse cok sevınırım ya.canım baya sıkkın.:(
|
|
peugeot 306 griffe
1998 model atiker nanofast |
|
![]() |
|
erden1978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erden1978
Bu sorun Lpg den kaynaklanmakta.
Ben bu sorun için akünün kutup başlarını çıkartıp,beyine giren kabloyu klips li olanı çıkartıyorum.Bir 10 saniye bekletiyorum.Böylece arıza lar sıfırlanıyor .Normale dönüyor.Başka çözümü yok bunun.Ben bulamadım en azından. Böyle bir deneyin.Biraz motor alışsın.Ama gaz ayarları çok iyi olmalı.
Düzenleyen erden1978 - 23 Ağustos 2013 Saat 17:29 |
|
![]() |
|
aserhatg ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Bilgiş amaçlı paylaşmak istedigim mesle şudur;
bugun istanbul ikitelli taşkın otogaz ile görüştüm.sanırım bolge bayisiymiş.derdimi anlattım.sorunun regulator den kaynaklanabilecegini soylediler.aksam aracı stop ettiğinizde gazı gesmiyor manifolta gaz kaçırıyor ise sabah benzin ve gaz ikisi aynı anda gittiginden aracta bogulma dengesiz calısma gibi seylere sebep olabilir dediler.aracın gazda hicbir sorun cıkarmaması sadece benzinbde sorun cıkarmasını lpg sistemi ile ancak bu noktada eşleştirebilirz dediler.aracı kontrole cagırdılar.musaıt bır zamanda gece aracı onlara bırakacagım sabah motor sogukken ilk marşı onlar yapacak durumu gozleyecekler.regulatorun kacırıp kacırmadıgına bakacaklar.musaıt olunca bu ısı halledecegım buradan bılgı verıcem arkadaslar
|
|
peugeot 306 griffe
|
![]() |
|
erden1978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erden1978
bir goturun ustaya. dediklerine baksinlar.
fakat araciniza guveniyorsaniz daha once bu sorunlar yok ise aracla ilgili hicbir parcayi degistirmeyin. |
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Ben bi kaç ustadan atikerin peugeot ile zor uyum sağladığını duydum, geçen sene zavoli taktırdım herhangi bir sıkıntım yok, ilk 1-2 ay ayar tutturamadılar ama şimdilerde ise canavar
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
ya peugeot uyum saglamıyor dedıklerı full grup enjeksıyon meselsı.artık onuhalledıyorlar onda bır sıkıntı yok.enjektrolere gıden elektrık seması bıraz daha farklı.ona gore baglıyorlar o sorun halloluyor.ama yıen abıdık gubıdık sorunlar cıkıyor onlarda sanırım bıraz aracın yasıyla alakalı bıraz usatlıkla bıraz ayarla alakalı.ama markanın onemı buyuk dogrusu.atıker ıyı hos ama bı brc zavoli yada lovata degıl.sıkıntı sıntı sıkıntı..dıger arabam chevrolet aveo..onda brc var mesela 40bın km oldu.fıltre degısımden baska bırsey yapılmadı.ayarlarını her seferınde kontrol ettıryorum milim şaşma yok ayarlarında.aracı aldgımdan beri tık demedi anlamıyorsun benzinlimi gazlımı..atikeri takalı 2 hafta oldu yok regulatorumu bozuk yok bılmemnesi mi bozuk.yok acaba arabada mı sıkıntı var.amaaan dıdımının dı dı sı..dostum paran olucak sıfır dizel bi peugeot çekicen kapıya.sorun biticek.napalım şimdilik ugrasıcaz:):)
|
|
peugeot 306 griffe
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |