![]() |
|
206 xs için chip yardımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 21:44 |
arkadaslar bende 2000 model 1.6 8v 206 xs var ve aracıma tup taktırdıgım ıcın hem cekıs kaybını azaltmak hemde performans artırmak için iki tane urun buldum bu urunler hakında bılgısı olanlardan yardım bekliyorum..
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
parana yazık olur dostum boşa uğrasma 3 hp alırsın max. fazla alamassın
zaten 1. ilanda olandaan hiç hayır bekleme tamamiyle tırı vırı
diğer ilana gelınce oda senın aracına uymaz 110 hp lık model için üretilmi chip
ben 110 hp 206 ım için cok arastırdım biyer garanti verdi 8-10hp alırız dedi begenmessen almassın dıyor ama 97 oktandan başka benzın kullanmıcaksın dıyor yoksa değer düşer diyor ankarada buyuk adı duyulmuş bi firma
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
peki bunların yerıne yapılacak ne olabilir ya bugun benzıne aldım sıklardan bir 307 ile kalktım 1-2-3 cok güzeldi 4 de rampaya geldım arac yavasca bayıldı 307 aldı gitti bide benzıne cektim arabayı :S
önerileri bekliyorum(aracım lpg li)
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bence bu sonuc normal buyuk ıhtımal 307 16valf oldugu tıkanmadı rampada yada 1.6 dizeldi
sen guzel bi filtre kıtı al sımota birde katalızorun tıkalıysa söktür bunlar rahatlatır bıraz aracını
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
@106_arts çok güzel acıklamıs bu tarz araclarda 15hp gibi rakamlar tamamen hayal arkadaslar sadece yazılım ile .. İyi bir filtre ile desteklenir ve bilincli ellerde yapılır ve kullanılırsa elbet faydası vardır.5-7hp arası güc alınır.Sakın kullanımda azda olsa tasarruf saglar.
|
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
bende de xs 1.6 16v var. chıp yaptırmayı dusunuyorum ama chıp+profesyonel bır hava fıltresı+ kat ıptalı 1000 tl ye yakın para. 5-6 beygır ıcın degmez gıbı gelıyor bana.
passata chıp yaparken hıc acımadım paraya 35 beygır guc aldım. 5-6 nerdeee 35 nerdeee |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |