![]() |
|
Hoparlörlerle ilgili bir soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 18:57 |
Herkese Selamlar
önceli nickim yigit1989 du ancak format attığım için üyelik bilgilerim gitti forumdada şifremi unuttum diye birşey göremediğim için :) yeni üyelik açmak zorunda kaldım yetkili biri okursa bana özel mesajla üyelik bilgilerimi yollarsa sevinirim. Soruma gelecek olursak, Bu konularda çok bilgisizim sadece araba sürerken müzik dinlemekten hoşlanıyorum diyebilirim sorum ise şu, 307 mde pioneer 2200 teyp taktırdım bagaja dokunmak istemediğim için mdf panzot yaptırdım ve 460 wattlık oval pioneer taktırdım anfi yok arabada, ön kapı ve arka kapılarda tanesi 40 tl ye satılan jvclerden var arabada ses düzeyinden ve arkanın vurdugu bastan memnunum ancak ön kapılardanda en azından leon focus passat ayarında bir bass vurması için kompenant deniyor sanırım ne taktırmalıyım arka gibi vurmasına gerek yok ama mevcuttakılerde bassın b si yok teşekkrler |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
JBL GT5- 650 C 16cm COMPONENT tam istediğin gibi bass verir |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilgilendiğiniz için teşekkürler arka kapıya bir öneriniz varmı acaba
|
|
![]() |
|
jbl gt5 650c taktırdım bugun 150 tl ye önlere ancak bass olarak sıfır siz siz olun anfisiz medet ummayın :(
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
kardesım bass vermesı gerekıyor amfısız bıle olsa amfıyı taktıgında cok saglam alırsın ama amfısızde cok ıyı alman gerekır bunda bı acayıplık var buyuk kolonlar sadece bass ıcın uretılmıstır yanındakı kucukler ıse tız ıcındır acayıp bı durum acıkcası
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 03 Nisan 2011 Saat 11:55 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
mid tis comp takımını stereo ampli ile calıştırabilirsin yani 4 kapı için 4 kanal bir anfi almalısın
|
|
![]() |
|
tabiki eskisine göre daha iyi ama hani focusa leona göre buna bass denmez :) yinede teşekkürler hayalimdeki sisteme sadece 1 bass kaldı
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
307 de kapı kolonları sorunlu yalıtım yok. pandizota değilde kapı sacına monte edilse fabrika çıkışı daha verimli olurdu...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
şifre için gökhan arkadaşımız site yöneticisi ve yetkili olduğundan oan mesaj atarsan sana yardımcı olur. bana öyle yardımcı olmuştu şifre konusunda
![]() |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |