![]() |
|
Genel Bakım Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 18:53 |
Herkese Selamlar
önceli nickim yigit1989 du ancak format attığım için üyelik bilgilerim gitti forumdada şifremi unuttum diye birşey göremediğim için :) yeni üyelik açmak zorunda kaldım yetkili biri okursa bana özel mesajla üyelik bilgilerimi yollarsa sevinirim. Soruma gelecek olursak, aracın periyodik bakımı geldi ve ben hep yetkili serviste yaptırırdım bakımı şimdi evimizin yanına bir yer açıldı konuştum, motor yağı olarak würth koyalım dedi biraz pahalı(70tl) ama çok memnun kalırsın dedi buna ek olarak yağ filtresi,hava filtresi,polen filtresi,motora bor ve şanzıman yağına 200 tl diyorlar yorumunuz nedir bu konu hakkında
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motor yagi 70 liralik kismini kapsiyorsa 200 tl guzel bir fiyat derim ben. Düzenleyen koliva - 30 Mart 2011 Saat 19:17 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aşağı Yukarı Yağ Filtre Bakımının Fiyatları Böyle
Yağ Konusuna Gelince O kadar Parayı Vereceğine Castrol EDGE Yağını Almanı tavsiye ederim AMA ekstra şanzıman yağı ve BOR varsa bence Hiç Kaçırma derim 5 PARÇA FİLTRE SETİ İÇERİĞİ Bu Setin Fiyatı 150 TL
1 ADET : HAVA FİLTRESİ (ORJİNAL) 1ADET : YAĞ FİLTRESİ (ORJİNAL) 1 ADET : YAKIT(MAZOT) FİLTESİ (ORJİNAL) 1 ADET : TAPA PULU 1 ADET : POLEN FİLTESİ Düzenleyen albaydemircan - 30 Mart 2011 Saat 19:31 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Gayet güzel fiyat.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |