|
Satılık 106 XS |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mad_sho
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2008 Saat 05:33 |
'97 model 106 xs 1.6 fiyatı:7.800 ytl Neon mevcuttur. Jantlar çelik jant Ustunde orjınal direksiyonu bulunmaktadır.Resimdeki direksiyon cıkarılmıstır. Sorularınız için ve Gerekli bilgiler için: Telefon Numarası : 0535 952 45 41 |
|
İki tanık var biri dilim biri kalemim.Olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
34 Kj beyaz xs.
Araçın Şu Andaki Değilde Bir Önceki Sahibini Tanıyorum.Eğer Yanılmıyorsam.Araç Aynı Araçsa.Çok Felsefi Bir Adamdı.Ben Arabaya Şunu Yapıcam Ama Diye Girer CaddeBostan'da Bizi 3 Saat Esir Alırdı 1999 lu yıllar.
Candela(Turan'da) Hatırlıyacaktır O zamanlar Yanımdaydı. Eğer O Araçsa Kuvvetli İhtimal İlk Sahibinden Çok Temiz Kullanılmıstı.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı satıslar
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı satışlar..
|
|
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence bu devirde araba satmak çok zor,
en azından kafandaki fiyata,
kolay gelsin,
|
|
mad_sho
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benimde arkadasımın arkadasının aracı belkıde olabılır sencer |
|
İki tanık var biri dilim biri kalemim.Olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
mad_sho
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncel
|
|
|
|
mad_sho
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncel
|
|
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Serhan sen al bu aracı...
|
|
mad_sho
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arac benı kaldırmaz :)
|
|
|
|
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
up
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
up
|
|
mad_sho
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Günceldir.
|
|
|
|
Jonnie
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2008 Konum: Moskova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayirli satislar dilerim...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |