![]() |
|
Mavi Kaplan Yeni Sahibini Arıyor.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
diabolicfb ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diabolicfb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 11:31 |
Merhaba
Arkadaşlar model düşüreceğimden istemeden de olsa 307 imi satmak zorundayım ilgilenen arkadaşlar olursa 05335010857 nolu telefondan bana ulaşabilirler.Araç LPG'lidir. İlgili ilan aşağıdadır. Teşekkürler
Düzenleyen diabolicfb - 30 Mart 2011 Saat 11:33 |
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlısı olur inşallah
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır satıslar... arac genel olarak orjınal gorunuyor
|
|
![]() |
|
bugra_bk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
<hayırlı satışlar
|
|
307 ovpack
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
hayirli satislar..
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
hayırlı satışlar inş istediğin fiyata verirsin
|
|
![]() |
|
Hayırlı Satışlar ...
|
|
![]() |
|
Takas düşünür müsün?
|
|
![]() |
|
diabolicfb ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diabolicfb
Teşekkürler Arkadaşlar,
@badires takas düşünmüyorum tşk ederim.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diabolicfb
Tüm iyi dileklere Tşkler,
Ancak Türkiye pazarı ölücüler ve mezarcılarla dolmuş. Evet 2. eli yok, evet parçası çok pahalı, evet LPG ile uyumsuzluğu söz konusu zaman zaman, ve çok da yaktığı oluyor. Ama hiç birisi 2 3 bin TL borç için Mavi Efe den vazgeçmeye değmeyecek anlaşılan bir şans daha dedim ve vazgeçtim Arkadaşlar. Konuyu sildireceğim kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
mumkunu varsa 2-3 lıra ıcın bıldıgın aracını satma bence. sonucta bıldıgın araba...
pıyasada sen alırken arac cok degerlıdır satarken 5 para etmez ne hıkmetse. sımdı ben aracımın gereklı bakımlarını orjınal parcalarla yapacagım. hıc aksatmadan tum gereklılıklerını yerıne getırecegım. ondan sonra pıyasadakı dıger bıtık araclarla aynı degere sahıp olacak. olur mu oyle sey yaaa
![]() benım boyle aracımı bıtıklerle kıyas edecek adam yurusun anca gıtsın o bıtıklerden alsın. arabadan anlayan adam temız ve bakımlı arabanın degerını bılır ve hakkını verır...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |