![]() |
|
307 HAKKINDA BİLGİ RİCA EDİYORUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SIFIRYEDİ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SIFIRYEDİ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 10:27 |
Merhaba Arkadaşlar. Forma dün üye oldum. 2004 model 1.4 hdi 307 aldım. sizlerden ricam tecrübeleriniz doğrultusunda araçla ilgili teknik bilgi! Nelere dikkat etmeliyim. Nasıl Bir Araçtır. Memnun Kalırmıyım. Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.
TEŞEKKÜRLER...
|
|
SIFIRYEDİ
|
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanıcıların 10 üstünden 5 puan verdiği bir araçtır.
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
SIFIRYEDİ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SIFIRYEDİ
![]() ![]() ![]() ![]() |
o kadar kötü mü??
|
|
SIFIRYEDİ
|
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Ne kötü ne iyi diyelim.ama çevremde kullananların çoğu sattılar.motorundan memnun değiller.birde otomatik olanları süreki sorun çıkartıyortmuş.
|
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Fiyat/performans degerlendirilmesi yapildiginda beklentilerin uzerinde bir aractir bana gore. Otomatik olanlar hem cok fazla yakiyor hem de biraz daha kapali kutu oluyor, sorunlarin cozumu icin daha cok tamirci gerektiriyor. Manuel olanlari ise kullanicisina gore sorun cikartiyor diyebilirim. Aracini hor kullanirsan, bakmazsan illaki sorun cikaracaktir. Benim 2003 model aracim icin su ana kadar normal bakimlarinin haricinde bir tek benzin parasi icin odeme yaptim. O kadari da olur herhalde
![]() Düzenleyen koliva - 30 Mart 2011 Saat 11:09 |
|
![]() |
|
salgaraya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salgaraya
öncelikle hayırlı olsun. araba sabırsız kullanıcılara hitap etmiyor. hız merakın yoksa veya yokuşta performan beklemiyorsan fazlasıyla tatmin edecektir. zaten en büyük özelligi az yakması. ama ben makas atarım yokuşu 4. viteste çıkarım 240-250 benim kadranımdır diyorsan arabadan menmun kalmazsın. kmsi çok değilse ve temizse normal bakımlarını zamanında yaptır kolay kolay sorun yaşamazsın tabi benzinli araba gibi kullanmazsan...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SIFIRYEDİ
Turbosu yokuştada mı işe yaramıyor??
|
|
SIFIRYEDİ
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
herkes kotulemıs genel olarak, benım aracım 2006 307 hdi premium 110 hp lik 1 sene oldu aldım ve 1 senede 50.000 km yaptım sadece yag degısım masraflarım oldu onun dısında 1 kurus hata cıkartmadı bana kalırsa harıka...
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlı Olsun Diyelim Öncelikle...
Kazasız Belasız Sürüşler Gayet Güzel Bir Seçim Yaptığına İnanıyorum Gerek Konfor Gerek Yakıt Tasarrufu Olsun Oldukça Tatminkar Edici... Artı ve Eksilerine Gelince Olay Şurda Başlıyor... İlk Sahibinin Aracı Nasıl Kullandığı Çok Önemli Zaten Arabanın Dilinden Biraz Anlayan Bir İnsan Aracın Ne durumda Olduğuna Kendisi Karar Verir... Tavsiyem İlk Önce Yağ Bakımını Yapman Olacaktır. Triger Kayışıda Çok Önemli Bir Etken Bunuda Satın Aldığın Kişiye Sormanda Yarar Var... Korkulacak Bişey Yok İçini Ferah Tut... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |