|
3.5 cm yay |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | |
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2011 Saat 00:40 |
ee herşey bitti sayılır jantlar tampon farlar ses sıstemı camları falanı fılanı sımdıde sıra geldı basma işine elınde 206ya gore yay olan varsa satmak ısterse alayım :) pek bı bılgım yok acıkcası bu ısde nasıl basılır edılır hangı marka ıyıdır bılmem ama benım ıstedıgım basıklık lastıklerle aynı hızada hatta cok az kalkık olmasını ıstıyorum bunu sanırım 3,5 cm yayla yaparım kutahya sartlarında fazlası zarar o yuzden temiz bısey olsa fena olmaz :) fıyatları hakkındada bılgım yok Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 29 Mart 2011 Saat 00:42 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum... aksarayda FK 5 lık yada 3.5 lık yayları 120 150 arası her turlu bulursun ama sen kutahyadasın orada fıyatları pek bılmem ama sanırım sahıbındenden bıraz kovalaman gerekecek....
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
o allahın emrı abı :)) kovalaya kovalaya buldum aldım hoparlorlerı :)) 100 tlye geldı kargoyla beraber 460 watt 80 rms pıoneer 6992s :)) tam ıstedıgım gıbı :) bıde su yay ısını hallettıkmı tamamdır:d her aracın farklı yayı mı var yoksa 3.5 cm yay her araca oluyormu :D cok cahılım bu konuda valla
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun dostum.. allah gule gule kullanmanı ruhunu canlandıran muzıklerı keyıfle dınlemenı nasıb etsın.... yay konusuna gelınce bu h.sonu bende basıorum arabayı... ama semtunıng te yapıorum ıslemlerı .. komple basmak ıcın yaylar da dahıl guzel bı fıyat verdıler. tabıkı bu aramızdakı dıalogtan dolayı .. .artık hemen hemen her gun orada sayılırım :DDD sen bı arastır ıstersen benım bıldıgım dızel araclar ıcın 5 lık yay ıyı dıyorlar motoru agır oldugundan daha ıyı basılabılecegı soylenıyordu benzınlıler ıcın de 3.5 dıyorlardı en son... he sen takarsın yayları baktın yıne yuksek kalıo o zmn press e gondrırsın ıyıce bı preslenır sonra taktıgında zaten gozle gorulur bı fark yasarsın arada.... ben coıl fln dusunuyordum ama baktım para bırıktıremıyoruz en guzelı ucuz yolllu olanı dedım :D dedıgım gıbı sen yay fıyatlarını arastır ben de gerekırse en son burdakı fıyatları ogrenır sana bıldırırım... hangısı kafana yatarsa onu yaparsın artık :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
tamam abı saolasın :) 5cm dızeller ıcın ıyıde bana cok fazla basılmıs olmaması gerekıyo lastık hızasından bıras daha yukarıda olmasını ıstıyorum ornek olarak bu sekılde olabılır bıraz daha yuksekde olabılır :)
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 29 Mart 2011 Saat 01:51 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence o zmn sen dusurme hıc arabayı :)) arkaya ıkı L7 at :DDD zaten o kadar duser araba sonra :DD
|
|
____BLUETAZZ___
|
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
arkaya kolayda asıl ıs on tarafta abı :d kecı gıbı dık kafalı :d ınatcı kafayı dıkıp gıdıyo :D |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:)) onler ıcın bı care dusunuyorum ama bulamıyorum :DD peugeot un 206 reklamındakı gıbı fıl mı oturtsak :DDD
|
|
____BLUETAZZ___
|
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
yayı daha kolay buluruz sanki :D
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haklısın :)))) o zmn yay bakıoruz sana da aga :D ben yarın sana pm atarım fıyatını ogrenıp ....sen karar ver ama hagısı olacagına.ben yatar artık :D hayırlı geceler ...
|
|
____BLUETAZZ___
|
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
tamm abı hayırlı geceler allah rahatlık versın :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
180 - 220 tl arası yaylar 3.5 eibach filan işte
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
uyarsa neden olmasın kardesım
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Senin istediğin boyut tam olarak 3,5 cm. marka farketmez al tak hiç pişman olmazsın 5 cm yaylar ile amortisor değiştirmeden binemezsin zaten. ve araban hiçbir tümsekten geçmez. benim araçta yaşadığım problemi yaşama sakın. yalnız senin araç dizeldi sanırım dizeller benzinli araçları daha çok iniyor. Alırkende 2 el de gti yayı alma araba düşmüyor :)) tecrübe ile sabittir.
|
|
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
3,5 yeterlı olacak ozaman :) fazla ınmemesı benım ıcın daha ıyı :) sadece kotu goruntu gıtsın yeter bana :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı inişler Crazy :)))
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
fotoları bekliyoruz kardeşim işlem bittikten sonra
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
saolasın erkan abı :) sende saol oguzhan kardesım ıns. ındıgı gun hatta ınerken bıle fotolarım :) yeterkı yay olsın |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |