![]() |
|
orjinal anahtar temini |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2011 Saat 21:24 |
|
arkadaşlar 2001 306 için kumandalı anahtar teminini servisler harici nereden temin edebilirim, aracı alırken asıl anahtar yoktu yedek anahtar var onda da kumanda özeliği yok anahtar deliğinden aç kapa olmuyor bildik bir yerler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar...
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
orjınal kumandalı anahtarı servıs dısında bulamazsın... servıstede cok malıyetlı cıkar o ıs. ben senın yerınde olsam servıste orjınal anahtara para odemektense 3 te 1 fıyatına guzel bır alarm takarım hem uzaktan kumandan hemden aynı zamanda alarmın olmus olur :)))
zaten orjınal kumanda 10 mt den sonra cekmıyor. en azından alarmınkı cok daha uzaktan calısıyor...
|
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
bence cecoliye kulak vermeliisin çünkü tahmini anahtara senden 250 lira civarı para istiycekler
|
||
![]() |
||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Orijinal anahtarı almadıysanız, aracın beyninden o anahtarın immobilizer kodunu sildirmenizi tavsiye ederim. İstanbulda birkaç firma bu hizmeti veriyor. Bildiğim değil fakat duyduğum kadarı ile AGT isminde bir firma orjinal anahtarın aynısını immobilizer kodunu da sıfırlayıp yeni bir kod girerek veriyormuş.
Fiyat konusunda da bir haberim, maliyetli olabilir. Düzenleyen undertaker - 28 Mart 2011 Saat 21:41 |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
yani kardeş cecolinin dediği gibi güzel kalite alarmlardan tak ve kullan desi önerimdir
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
dedim belki vardır yapan eden:) aslında bende öyle düşünüyorum ama biraz orjinallik takıntısı var :) en son bende bir desi taktırıcam öyle görünüyor.
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
ben orjınal kumandalı anahtarın servıste 500 lıradan yukarı fıyata cıkacagını dusunuyorum. :))
|
||
![]() |
||
|
60-70TL'ye sustalı + uzaktan kumanda yaptırabilirsin. Ben 106'ma yaptırmıştım, çok kullanışlıydı.
|
||
![]() |
||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
Mümkün, ama kafa rahat olur. Keza alarmda yaptırsa kafa rahat olacak, 3cü parti firmalar ise servisler kadar acımasız değil ve muhtemelen yarı yarıya fark edecektir ki buda ortalama 25o 3oo tl arası bir maliyet demek oluyor.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
Bir yer buldum, buraya kopyalıyorum. Linkide budur. http://www.kilitx.com/peugeot-anahtar-peugeot-yedek-anahtar/ Peugeot marka aracınız için ihtiyacınız olan kumanda ve anahtarlar firmamızda… Peki firmamız Peugeot anahtarı konusunda verdiği hizmetler nelerdir?… - Tüm Peugeot modellerinde Yedek anahtar ihtiyacınızı karşılıyoruz… - Tüm Peugeot modellerinde Tamamen kaybolan anahtarlarınız için yerinde müdahale ediyoruz. Böylece hem zaman kaybı yaşamıyor hemde çekiciye vereceğiniz para cebinizde kalıyor… - Orjinal kumanda ve anahtar yapıyoruz… - Size verilmeyen veya kaybettiğiniz anahtarları aracınızın beyninden silerek olası tehlikleri bertaraf ediyoruz… |
||
![]() |
||
|
bende onu dıyorum ıste. orjınale ugrasmaya gerek yok bence. zaten cekmıyor yaaaaaaa. hıc guzel degıl... 10 mt yı gectınmı cekmıyor. alarm takınca en azından uzaktan arac bulma ozellıklerını vs de kullanabılıyorsun... ayrıca 306 ların cok tıpsız mınıcık bır anahtarı kabı var zaten sınır oluyorum :))
bence kalıte bır alarm en ıyısı bu durumda :))
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
Düzenleyen forewer_fb - 28 Mart 2011 Saat 22:05 |
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
senın o soyledıgın durum farklı. orjınal kumandanın ıcındekı devreyı cıkarıp sustalı anahtarın kabına yerlestırıyorlar. anahtarıda uzerıne takıyorlar oluyor 60-70 tl ye..
ama arkadasın orjınal anahtarı hıc yokkı :))
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
+1, biz elimizden geldiğince yardımcı olalım da, gerisini arkadaşlar düşünsün :)
|
||
![]() |
||
|
degıl mı ? aynen oyle :))
|
||
![]() |
||
|
Hayır, tamamen yeni altyapı takılıyor. Alıcı araca monte edildikten sonra orijinal anahtar ucu, sustalı kumandaya monte ediliyor. Hem de çekiş mesafesi çok iyiydi.
|
||
![]() |
||
|
anlasılan sen tamamen farklı bır uygulamadan bahsedıyorsun. cunku benım dedıgım olayda aracın alıcısı vs degısmıyor. o zaman bu taktıkları parca tamamen orjınal dısı olmus oluyor. farklı bır kumanda ve alıcısı ıle merkezı kılıt sıstemı kontrol edılmıs oluyor. dogrumuyum???
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
yarın bu konuyu tamamen araştırıp sizleride bilgilendircem arkadaşlar ama bir çok farklı yolu olduğu kesin.. hem sevis fiyatını hemde diğer yöntemlerle yapıan anahtar fiyatlarını alıp paylaşırım bilgimiz olur... tüm arkdaşara değerli fikirleri ve alakaları için teşekkürlerimi sunuyorum...
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
Düzenleyen berkaygr - 28 Mart 2011 Saat 23:08 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |