![]() |
|
1.4 Hdi Van'da Bir kaç Değişim. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
splashstyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı splashstyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2011 Saat 20:18 |
Aracım 2005 model 1.4 hdi van aracıma 15" replika rc jant takmak istiyorum ya da 16" 2003 model gtilarda olan 9 kollu janttan sizce hangisi olmalı ve nerden bulabilirim ? Birde bu jantlara en uygun lastik hangisi olucaktır. ( Zonguldak'ın yollarının çok bayır olması ve çok çukur olması gözden kaçmasın )
Bir de ön tamponu sisli yapmak istiyorum fakat Gti mi yoksa düz sisli tampon mu kararsız kaldım. Gti tampon olur derseniz nerden bulabilirim ? Şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumda tugutugu nickli arkadasimizda var, sponsorumuz Efe ustada da olmasi lazim GTI tamponu. bence GTI tamponu tak.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
lastık olarak en ıyısı 185 55 15. cunku yollar bozuk dıyorsun hemde motorunu ve yakıtını etkılemez. ayrıca 206 ların on takımları cok kısının malumudur kı bıraz zayıftır. o acıdan sende 16" takıpta daha cabuk bozulmasına neden olma. ayrıca 16" jant lastıkte daha pahalı olacak... tabı yınede tercıh senın.
tampon konusunda da gtı tampon tartısmasız cok daha guzel duruyor tabı :))
|
|
![]() |
|
splashstyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı splashstyle
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler fikrleriniz için.. Gti tamponunu 150 tl ye satanda var 210 a da var 300 e de .. En uygunuda uyumlu olcak mıdır ?
Ve aracıma 550 tl ye 4 tane replika 15" rc jant buldum şeklini görmedim gerçi katologdan seçicem umarım kötü bir tercih olmaz. |
|
Peugeot 206 1.4 Hdi Van 2005 Model
|
|
![]() |
|
Cecoli min dediği gibi kesin kes 185 55 15 tavsiye ediyorum... patronum dada 206 van var 16 jant var ne konfor nede yakıt tasarrufu o yüzden 15 inç jantın dışına çıkma |
|
![]() |
|
Replica RC yerine orijinal 15' GTI veya 15' CC takın derim.
|
|
![]() |
|
Tabi Piyasada CC jantı Varsa Hiç kaçırma Derim Hoş Olanlarda Maşallah Araba Fiyatı İstiyorlar Jantlara...
![]() |
|
![]() |
|
bahadirck ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadirck
kardeşşş tartışmasız replica 15 rc al , ben 2 gün oluyo alalı ama ben ince yanak olsun diye 195 50 15 taktım , performans lastiği , stabilize de biraz sıkıntı oluyor ama asfaltta on numaraa , yol tutuşun çok artıyor ayrıca yakıtta çokkk çook bi fark yok olsun olsun 10 kuruş
|
|
YANLIŞ ATA OYNAMA , AT TEPER KUPON YATIRTIR.GELME BAŞKASININ GAZINA MOTOR BOĞDURUR , PİSTON SARDIRIR...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı splashstyle
bir de şunu merak ediyorum : gti tamponu aldığımda uymaz falan diyorlar sadece tamponu buldum 175 liraya buna neler almam gerek ? ( Izgara - sis - vs ? )
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı splashstyle
Tampon işini halletim teşekkürler bilgiler için ..
Orjinal 206 Sıfır Gti jantı nasıl bulabilirim servis dışında ? |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |