Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 kalorifer peteği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 kalorifer peteği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
semih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 kalorifer peteği
    Gönderim Zamanı: 26 Mart 2011 Saat 13:33
mrblar aracım sürekli yüksek hararette çalışıordu 90 dan aşağı hiç düşmüyodu.termostat bozuk dediler değiştirdim ama onla alakalı değilmiş.arac kalorifer peteğinin ve dolaşımın tıkalı olmasından dolayı harareti yükseliyormuş aracın ğöğsünün sökülüp kalorifer peteğinin değişmesi gerekiyormuş.ne kadara mal olur sonra bi problem kalmayacakmış.kalorifer peteğini ne kadara değiştiririm.işçilik ve parça ne kadar tutar.

aracım: Peugeot 206 rollandgarros 2001 model 1.6 motor 110 hp

saygılarımla
Yukarı Dön
boraa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2011 Saat 13:54
Ortalama 300 tl civarı çıkar diye tahmin ediyorum  kardeş...   Handshake
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :)
Yukarı Dön
semih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2011 Saat 13:59

teşekkür ederim.peki servise gitsem ne kadara mal olur?

saygılarımla
Yukarı Dön
boraa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2011 Saat 14:07
450 tl civarı fiyat çıkar diye tahmin ediyorum..
Feline 2006
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2011 Saat 14:09

gecmıs olsun kardesım

1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
boraa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2011 Saat 14:11
evt çok geçmiş olsun kardeş...
Feline 2006
Yukarı Dön
semih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 Saat 18:01
çok teşekkür ederim abilerim o zaman servise giderim.sanayiye gidiyorum termostatı değiştir diyor  usta değiştiriyorum hararet sorunu yine devam ediyo.müşürü değiştir diyor değiştiriyorum sorun yine devam ediyor.tüpün beyni bozulmuş diyo tüpün beynini yaptırıyorum yine sorun devam ediyo.en son kalorifer peteğinden olduğunu söylediler.şimdi servise gidicem inşallah.bide aracımın bi sorun daha var yolda giderken araç biras zorlandımı tüpten benzine geçiyor rahata geldiği zaman benzinden gaza geçiyor(sıralı sistem atiker).ğöğüs sökülüp kalorifer peteği değiştirilirse hararet sorunu ortadan kalkacak ve tüpten benzine geçme olayıda çözülecekmiş.tüm abilerime teşekkür ederim ilgilerinizden dolayı.
                                                                                                                 saygılarımla.

Düzenleyen semih - 27 Mart 2011 Saat 18:03
Yukarı Dön
d3Li Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı d3Li Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 Saat 18:26
110 mılyon kalerıfır peteği orjınalı cın 50 tl işçilik olarak 100 tlden fazla verme ayrıca bnm aracım 206 xs gogus kaldırmadan degıstırılııyor haberın olsun
Yukarı Dön
semih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 Saat 18:32
çok teşekkür ederim abim saygılarımla.bana ustanın dediği aracın ğöğsünün altında olduğu ve plastikmiş sanırsam kalorifer peteği değişmesi  gerek dedi.ğögüs sökülmeden olmaz dedi.380 tl tutar hepsi dedi.servise götürsem ne kadar tutar ki servise mi götürmeliyim.
                                                                                                                        saygılarımla.
Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 Saat 18:41
kardeş servise göster illa yaptırmak zorunda değilsin fiyat al ondan sonra efe neyden o parçaların fiyatını al kendine bi usta bul ne kadara yapacağını öğren ama iyi usta olsun ona göre kararını ver yaptır
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
semih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 Saat 18:45
Efe Bey' e sordum cevap bekliyorum abim.bide servise göstermeye ne kadar alırlar?benim gittiğim usta 380 tl fiyata yapılır dedi.çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
                                                                                                                   saygılarımla.
Yukarı Dön
d3Li Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı d3Li Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 Saat 19:11
Orjinalini yazan: semih semih Yazdı:

çok teşekkür ederim abim saygılarımla.bana ustanın dediği aracın ğöğsünün altında olduğu ve plastikmiş sanırsam kalorifer peteği değişmesi  gerek dedi.ğögüs sökülmeden olmaz dedi.380 tl tutar hepsi dedi.servise götürsem ne kadar tutar ki servise mi götürmeliyim.
                                                                                                                        saygılarımla.

ben 200 tl ye yaptırdım gogusşe oynatmadan. basta banada ole demıslerdi
Yukarı Dön
semih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 Saat 23:47
teşekkür ederim yardımlarınız için.
Yukarı Dön
semih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 12:25
mrb arkadaşlar sanayide gittiğim usta 380 tl ye değişeceğini söylemişti kalorifer peteğinin bende servisi aradım ve peugeot yetkili servisinde parça ve işçilik 350 tl dediler.sanayiden daha uygun nedense servisler.saygılarımla.
Yukarı Dön
desert197 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı desert197 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 Saat 14:50
sorunun sadece kalorifer peteği ise sakın göğüsü söktürme.Ben o kazığı bir kere yedim banada göğüs sökülmeden olmaz dediler.İyi para ödemiştim eski arabamda.Değiştirdim arabayı yeni aldığım arabadada kalorifer peteğinin bağlantı borularındaki contadan su kaçırıyordu göğüsü sökmeden gözümün önünde beş dakikada çıkarttı peteği usta.Daha önce ödediğim paraya yandım.Ayrıca göğüs söküldükten sonra eskisi gibi olmuyor mutlaka bir yerleri tam oturmadığından ses yapacak delirtecek seni.Sökmesi çok basit sen bile sökebilirsin. 
2004 206 HDI X-LINE
Şile/İSTANBUL
Yukarı Dön
staticxxx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2013 Saat 12:56
Orjinalini yazan: desert197 desert197 Yazdı:

sorunun sadece kalorifer peteği ise sakın göğüsü söktürme.Ben o kazığı bir kere yedim banada göğüs sökülmeden olmaz dediler.İyi para ödemiştim eski arabamda.Değiştirdim arabayı yeni aldığım arabadada kalorifer peteğinin bağlantı borularındaki contadan su kaçırıyordu göğüsü sökmeden gözümün önünde beş dakikada çıkarttı peteği usta.Daha önce ödediğim paraya yandım.Ayrıca göğüs söküldükten sonra eskisi gibi olmuyor mutlaka bir yerleri tam oturmadığından ses yapacak delirtecek seni.Sökmesi çok basit sen bile sökebilirsin. 

kardesim bu bela benide buldu. kaloriferin yanından kacırıyor. kayserideyim. bikac usta bozuntusuna sordum arabayı perte ayır yapılmaz o dediler. gögüslügü cıkartmadan nasıl yapabiliriz bi yardım edebilirmisin kardesim
2000 206xs 90hp 190.000km
Yukarı Dön
sezar206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
18 - Haziran - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sezar206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2013 Saat 21:00
Sonucu yazarsanız sevinirim geçmiş olsun.
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg
Yukarı Dön
halilefe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı halilefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2013 Saat 21:48
Geçenlerde bir video dolaşoyordu kalorifer petek sökümü ve değişimi ile ilgili istersen onu bir izle kardeş bende bakıyım bulursam link atıyım öyle kolay birşey değil ama sökme işi neye kolaygelsin.
halilefe
Yukarı Dön
staticxxx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı staticxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2013 Saat 22:21
ole kaldi duruyo araba. evin penceresinden izliyorum. oda bana bakiyo. gaz pedalinin oraya pet sise sikistirdim. tepeden damliyo sise doldukca bende su tankindan geri dokuyorum icine. yaptirmayacam ole dursun. ibretlik olur. muayeneyede sokmayacam. curusun orda napiyim. pis sogudum arabadan. allah kimseyi sanayi milletiyle muhattap etmesin
2000 206xs 90hp 190.000km
Yukarı Dön
sezar206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
18 - Haziran - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sezar206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2013 Saat 23:14
Sıkma canını yapılır her şey. Olacak o kadar ya ikinci el araba işte ne zaman ne gelecek bilemiyor insan. Yaptırır tadını çıkarırsın. Basit arızalar bunlar boşver.
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7448 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 494 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 624 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 381 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5188 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 614 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 403 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 697 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 271 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 568 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 769 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2312 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1034 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5673 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4913 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2092 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 524 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2237 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37448 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English