![]() |
|
206 kalorifer peteği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2011 Saat 13:33 |
mrblar aracım sürekli yüksek hararette çalışıordu 90 dan aşağı hiç düşmüyodu.termostat bozuk dediler değiştirdim ama onla alakalı değilmiş.arac kalorifer peteğinin ve dolaşımın tıkalı olmasından dolayı harareti yükseliyormuş aracın ğöğsünün sökülüp kalorifer peteğinin değişmesi gerekiyormuş.ne kadara mal olur sonra bi problem kalmayacakmış.kalorifer peteğini ne kadara değiştiririm.işçilik ve parça ne kadar tutar.
aracım: Peugeot 206 rollandgarros 2001 model 1.6 motor 110 hp
saygılarımla
|
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ortalama 300 tl civarı çıkar diye tahmin ediyorum kardeş...
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
teşekkür ederim.peki servise gitsem ne kadara mal olur? saygılarımla
|
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
450 tl civarı fiyat çıkar diye tahmin ediyorum..
|
|
Feline 2006
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gecmıs olsun kardesım |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
evt çok geçmiş olsun kardeş...
|
|
Feline 2006
|
![]() |
|
çok teşekkür ederim abilerim o zaman servise giderim.sanayiye gidiyorum termostatı değiştir diyor usta değiştiriyorum hararet sorunu yine devam ediyo.müşürü değiştir diyor değiştiriyorum sorun yine devam ediyor.tüpün beyni bozulmuş diyo tüpün beynini yaptırıyorum yine sorun devam ediyo.en son kalorifer peteğinden olduğunu söylediler.şimdi servise gidicem inşallah.bide aracımın bi sorun daha var yolda giderken araç biras zorlandımı tüpten benzine geçiyor rahata geldiği zaman benzinden gaza geçiyor(sıralı sistem atiker).ğöğüs sökülüp kalorifer peteği değiştirilirse hararet sorunu ortadan kalkacak ve tüpten benzine geçme olayıda çözülecekmiş.tüm abilerime teşekkür ederim ilgilerinizden dolayı.
saygılarımla. Düzenleyen semih - 27 Mart 2011 Saat 18:03 |
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
110 mılyon kalerıfır peteği orjınalı cın 50 tl işçilik olarak 100 tlden fazla verme ayrıca bnm aracım 206 xs gogus kaldırmadan degıstırılııyor haberın olsun
|
|
![]() |
|
çok teşekkür ederim abim saygılarımla.bana ustanın dediği aracın ğöğsünün altında olduğu ve plastikmiş sanırsam kalorifer peteği değişmesi gerek dedi.ğögüs sökülmeden olmaz dedi.380 tl tutar hepsi dedi.servise götürsem ne kadar tutar ki servise mi götürmeliyim.
saygılarımla. |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeş servise göster illa yaptırmak zorunda değilsin fiyat al ondan sonra efe neyden o parçaların fiyatını al kendine bi usta bul ne kadara yapacağını öğren ama iyi usta olsun ona göre kararını ver yaptır
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Efe Bey' e sordum cevap bekliyorum abim.bide servise göstermeye ne kadar alırlar?benim gittiğim usta 380 tl fiyata yapılır dedi.çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
saygılarımla. |
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
ben 200 tl ye yaptırdım gogusşe oynatmadan. basta banada ole demıslerdi
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim yardımlarınız için.
|
|
![]() |
|
mrb arkadaşlar sanayide gittiğim usta 380 tl ye değişeceğini söylemişti kalorifer peteğinin bende servisi aradım ve peugeot yetkili servisinde parça ve işçilik 350 tl dediler.sanayiden daha uygun nedense servisler.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
desert197 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı desert197
sorunun sadece kalorifer peteği ise sakın göğüsü söktürme.Ben o kazığı bir kere yedim banada göğüs sökülmeden olmaz dediler.İyi para ödemiştim eski arabamda.Değiştirdim arabayı yeni aldığım arabadada kalorifer peteğinin bağlantı borularındaki contadan su kaçırıyordu göğüsü sökmeden gözümün önünde beş dakikada çıkarttı peteği usta.Daha önce ödediğim paraya yandım.Ayrıca göğüs söküldükten sonra eskisi gibi olmuyor mutlaka bir yerleri tam oturmadığından ses yapacak delirtecek seni.Sökmesi çok basit sen bile sökebilirsin.
|
|
2004 206 HDI X-LINE
Şile/İSTANBUL |
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
kardesim bu bela benide buldu. kaloriferin yanından kacırıyor. kayserideyim. bikac usta bozuntusuna sordum arabayı perte ayır yapılmaz o dediler. gögüslügü cıkartmadan nasıl yapabiliriz bi yardım edebilirmisin kardesim |
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Sonucu yazarsanız sevinirim geçmiş olsun.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Geçenlerde bir video dolaşoyordu kalorifer petek sökümü ve değişimi ile ilgili istersen onu bir izle kardeş bende bakıyım bulursam link atıyım öyle kolay birşey değil ama sökme işi neye kolaygelsin.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
ole kaldi duruyo araba. evin penceresinden izliyorum. oda bana bakiyo. gaz pedalinin oraya pet sise sikistirdim. tepeden damliyo sise doldukca bende su tankindan geri dokuyorum icine. yaptirmayacam ole dursun. ibretlik olur. muayeneyede sokmayacam. curusun orda napiyim. pis sogudum arabadan. allah kimseyi sanayi milletiyle muhattap etmesin
|
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Sıkma canını yapılır her şey. Olacak o kadar ya ikinci el araba işte ne zaman ne gelecek bilemiyor insan. Yaptırır tadını çıkarırsın. Basit arızalar bunlar boşver.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |