|
2000 model 306 kilit problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
hhuzun
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2011 Saat 18:03 |
|
306 sw 2000 model 306 im var.arabayi kilitliyorum otomatik olarak geri atiyo.sanki kapi acik kalir ya oyle.anakatara basip kapatmamla acilmasi bir oluyor.tum kapilari sôktûrdûm birsey bulamadilar,
bir turlu olmuyor. kapi soketlerini bile acip kapadim. arkadaslar bu konuda yardimci olabilirmisinniz
|
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
değişik bi sorun bilgili arkadaşlar size yardımcı olacaktır
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Anahtarla kapidan kilitlediginizde kilitleniyor mu?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
muhtemelen ya on kılıtlerde sorun var yada on kapıların bırının soketınde temassızlık var... benzerı bendede oldu. soketten cıktı. ama bırde sag kılıdım arızalı. kılıtlı kalıyor yanı merkezı kılıtle acılmıyor. gerektıgınde elle cekıp acıyorum. onu acık bırakırsam uzaktan kumanda ıle ınmıyor asagıya. elımle ıcerıden ındırıyorum. sonra dısarı cıkıp bastımmı dıgerlerıde kılıtlenıyor.
bırde anahtar ıle sagdan veya soldan kılıtlemeyı bır dene... herhangı bır kapıda sıkıntı varsa anlarsın...
fakat sen bu konuyu daha once acmamısmıydın?????
bırde nerdeydın sen??? profılıne hem arac bılgılerını hemde ıl-ılce yazda rahatca gorelımkı sorma geregı duymayalım..... Düzenleyen cecoli - 25 Mart 2011 Saat 20:58 |
||
insomnia
2. Vites 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bazen benimde sağ kapım takılıyor soketlerin gevşekliğinden olduğunu düşünüyorum yarım hem kilidi açıcağım hemde ses sisteminin tesisatını atacağım hafta içide bağlayıp devreye alacağım yani yarın benim kilt sorunum ortaya çıkar paylaşırım sonuçlanırsa
|
||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
||
hhuzun
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ARABAM 2000 MODEL HDI 2.0 BREAK. INANIN BURDA KILIT ISINDEN ANLAYAN BIR NE TAMIRCI NEDE BIR ELEKTIRIKCI BULAMADIM
GOTURDUGUM TAMIRCILERDE TUM KAPILARI sôktûler ama birsey bulamadilar; icinden cikamayinca bu bunlarin hastaligi diyolar
ARABANIN OTOMATIK KILIT COK GUZEL ACIYO AMA KILITLEMEMLE ACILMASI BIR OLUYO TUM SOKETLERI sôktum denedim ayni yagladim kilitleri daha degisiklik yok:
ilginize simdiden tesekkur ederim
Düzenleyen hhuzun - 26 Mart 2011 Saat 18:01 |
||
|
||
insomnia
2. Vites 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bugün kapıların ön panzotları açtım WD40 ile tüm kilit ve cam lift kızaklarını kapı kilitlerini yağladım kapılarının sesi bile değişti ön sağ kapımın kilidi geçen gün bir kaç sefer takılma yaptı kapanmadı bu ara yapmıyor ustaya gittiğimde kapı likit motorunun kömürlerindendir dedi açmadı bile sıcak havalarda yapmaz demişti bakalım bir süre daha gider sanırım ayrıca bu 306 ların kilt motorlarının pahalı olduğunu duymuştum fiyatlarını bilen varmı psikolojik olarak hazırlanayım şimdiden
|
||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
on kılıtlerın tanesı 135 TL servıste.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
guzel kardesım dıyorum kı profılıne fransa dıye yazıver ama yazmıyorsun. arac bılgılerınıde ımzana yaz. herkesın nerede oldugunu arac bılgılerını akılda tutamıyoruz takdır edersınkı. :))
pekı anahtar ıle kılıtlemeyı denedın mı dısarıdan. once sofor kapısından dene. gerı acılıyorsa dıger yolcu kapısından dene. 2 sı ıle de kılıtlenıp gerı acılıyorsa soketlerınde temassızlık var dıyecegım artık...
|
||
hhuzun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ARKADASLAR BU KILIT ISINDEN ANLAYAN BIR USTANIN IS NUMARASINI VERIRSENIZ SEVINIRIM...USTAYLA KONUSUP NE YAPABILECIGIMI VE YAPTIKLARIMI BIREBIR KONUSUP ANLATMAM DAHA IYI OLUR HERHALDE
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadasım sana gereklı bılgıyı verdık. daha ne ıstıyorsun anlayamadım acıkcası. kendı sag kılıdım suan arızalı . daha once tamır edıp takmıstım yıne bozuldu. cunku ıcınde plastık bır tırnak kırılmıstı soktum yapıstırdım ama muhtemelen yıne aynı yerınden kırıldı. zaten yapıstırmayla tutacak bır parca degıldı. yapıstırıp denedım 4 ay calıstı yıne aynı arızayı yaptı.
ıstersen benı ara sana yardımcı olmaya calısayım. zaten oncelıkle kapıdakı soketler sıkıntı cıkarabılır. bırde kılıde gıren soket...
|
||
hhuzun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
SAGOLASINIZ.BILGI VERDINIZ.AMA KILIT SORUNU CANIMI SIKTI.FRANSADAKI TAMIRCILERDE ISIN ICINDEN CIKAMADI O YUZDEN YAZDI HERSEY ICIN YINEDE TESKKURLER
|
||
|
||
kaptan21
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşılar aynısı dün gece benim başıma geldi kumandaya basarbasmaz tekrar acıyor kendiliğinden anahtarlanda kapamaya çalıştım yine aynısını yapıyor sanki bir kapı açıkmış gibi mandal atıyor en son akü kutup başını söküp anahtarlan tek tek kitledim şimdi araç elektirikçide bakalım akşam ne sonuç çıkarsa sizinle paylaşırım
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yukarıda yazdıklarımız senın ıcınde gecerlıdır kardesım :))
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |