![]() |
|
devir ve hız göstergesi sorunu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2011 Saat 17:03 |
arkadaşlar merhaba benim pug 307 aracı stop ettikten yaklaşık 1 dk. sonra devir saati ve hız göstergesindeki kadran çubukları 1 sn içinde yarım cm kalkıp hemen iniyo acaba bi problemmi var)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normaldir.
![]() |
|
![]() |
|
sebebi nedir çözemedim gitti
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
bende de öyle abi tüm puglarda öyle no problem |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kalibre ediyor bence kendini normal o. hatta bende hararet saati komple sona gidip geri geliyo.
|
|
![]() |
|
tşk bahtiyar..naber nasılsın görüşmeyeli
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
saol abi iyiyim pm attım |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ayni olay bende de oluyor ki ben de normal oldugunu dusunuyorum. Yine de biraz arastirayim sonuclari buraya yazarim.
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
BENDE de bende de oluyor bazen garipsiyorum. araba acaba canlı mı diyorum. tik gibi bişey. ikiside oynuyor...
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Sorun yok normaldir.
![]() |
|
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu konu hakkinda tek edindigim bilgi soyle. Aracin icerisinde hemen hemen her alet minimum 4 miliamper ve maximum 20 miliamper kullaniyor. Yani bir alet kullanilir durumdayken 4 miliamper sifir konumunu gosteriyor. Aracin kontagini kapattiktan sonra bir seferligine (nedenini bilmiyorum belkide kalibrasyon icindir) elektrik kesiliyor olabilir ve bu akim 0 miliampere dusuyor olabilir. O yuzden ibreler bulunduklari konumdan asagiya dusuyor olabilirler.
Not: Bu tez dogru olmayabilir, sadece bir noktadan yola cikilarak fikir yurutulmustur. |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Bende de oluyor. Kontak kapalıyken kapıyı açınca yada parkları açınca da yaptığına rastladım. Önemli bir durum değil demek ki pek çok kişide olduğuna göre.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |