![]() |
|
devir ve hız göstergesi sorunu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 Saat 12:07 |
Bende de oluyor. Kontak kapalıyken kapıyı açınca yada parkları açınca da yaptığına rastladım. Önemli bir durum değil demek ki pek çok kişide olduğuna göre.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konu hakkinda tek edindigim bilgi soyle. Aracin icerisinde hemen hemen her alet minimum 4 miliamper ve maximum 20 miliamper kullaniyor. Yani bir alet kullanilir durumdayken 4 miliamper sifir konumunu gosteriyor. Aracin kontagini kapattiktan sonra bir seferligine (nedenini bilmiyorum belkide kalibrasyon icindir) elektrik kesiliyor olabilir ve bu akim 0 miliampere dusuyor olabilir. O yuzden ibreler bulunduklari konumdan asagiya dusuyor olabilirler.
Not: Bu tez dogru olmayabilir, sadece bir noktadan yola cikilarak fikir yurutulmustur. |
|
![]() |
|
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Sorun yok normaldir.
![]() |
|
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
BENDE de bende de oluyor bazen garipsiyorum. araba acaba canlı mı diyorum. tik gibi bişey. ikiside oynuyor...
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ayni olay bende de oluyor ki ben de normal oldugunu dusunuyorum. Yine de biraz arastirayim sonuclari buraya yazarim.
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
saol abi iyiyim pm attım |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tşk bahtiyar..naber nasılsın görüşmeyeli
|
|
![]() |
|
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kalibre ediyor bence kendini normal o. hatta bende hararet saati komple sona gidip geri geliyo.
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
bende de öyle abi tüm puglarda öyle no problem |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
sebebi nedir çözemedim gitti
|
|
![]() |
|
Normaldir.
![]() |
|
![]() |
|
arkadaşlar merhaba benim pug 307 aracı stop ettikten yaklaşık 1 dk. sonra devir saati ve hız göstergesindeki kadran çubukları 1 sn içinde yarım cm kalkıp hemen iniyo acaba bi problemmi var)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |