![]() |
|
206 içine çok yol sesi alıyoo |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
206 45/5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2011 Saat 15:47 |
|
arkadaşlar 2004 206 var bende. içine çok yol sesi alıyo nasıl bu sesi azaltabiliriz
![]() |
||
206hsn45
|
||
![]() |
||
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bence lastiklerden yapıyor...geçen gün ön lastikleri değiştirdim ..değiştirmeden önce hiç birşey yoktu lastikleri değiştirdim yol sesi almaya başladı ....
|
||
206 XT 118 HP
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lastiklerden yapabilir evet michelin energy saver lastikleri bu içeri ses alma olayını engellemektedir
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Sesi minimuma indirmek için yumuşak lastik tercih etmek gerekir. Başta Michelin, ondan sonra Yokohama, Toyo, Hankook..
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
michelin energy saver yokohamanın a yada c drive
|
||
|
||
![]() |
||
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
|
aracım 2011 model daha alalı 2 3 ay oldu içeriye yol sesini veriyor bence çözümü şöle çözdüm teyb i jvc takıyorsun güzel bir anfi ve 1500w jbl subwoofer takıyorsun 2 te güzel alpine hoparlör koyuyorsun takıyorsun usb ni araca bindiğinde açıyorsun sesi kendi senini duymayacak şekilde bak zamn yol sesini vermiyo:D denedim yol sesini duymuyorum:D
ne yaparsan yap o ses gelir çünkü pejonun yapısı böle 2000 modelide yapıyor 2011 ide
|
||
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
||
![]() |
||
|
lastık bu noktada en buyuk etken. bende yokohamayı tavsıye edıyorum. C.drıve kullandım her turlu cok memnun kaldım. yenıden lastık alacagım zaman yıne aynısından alacagım kısmetse...
|
||
![]() |
||
|
MİCHELİN ENERJ SAVER KULLANIYORUM 2006 FELİNEM VAR HİÇ YOL SESİ VS Bİ SES ALMIYO VALLA YOLDA GİDİYOMUYUM GİTMİYOMUYUM ANLAMADIM.
|
||
![]() |
||
|
bende katılıyorum benim araçtada yol gürültüsü var lastikten olduğuna başka bir 206 yı kullanınca anladım
patronumdada 206 Van var onun aracında yol gürültüsü daha az gibime geldi lastiklerin markası michelin ondan olsa gerek benim arabanın lastik markasına baktım ne olduğu bile belli değil. ![]() enteresan bi marka KLEBER miydi neydi Düzenleyen albaydemircan - 26 Mart 2011 Saat 00:31 |
||
![]() |
||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
|
belkı bılıyorsunuzdur 206 nın yanında bırde passatımız var. gecenlerde 400 km kadar yol yapcaktım. anneme dedım sende gel bı degısıklık olur.tamam dedı. sonra uyardım bak dedım bu araba passata benzemez acız olma yolda dıye. ama ınanın 400 km su gıbı gectı ıkımızde hıc rahatsız olmadık.ne bır lastık gurultusu, ne camlardan ruzgar sesı hıc bısey yok. sessız sessız gıttık geldık :)
demem o kı ıcerı ses falan almıyor benım arabam |
||
![]() |
||
|
axi206, anlamak için dikkatli bir şekilde iki kez okudum ama ana fikri anlamadım. Araın içerisine ses almıyormuş. Senin adına sevindim. Ama bu lastiklerinden mi kaynaklanıyor yoksa başka etmenler mi var?
|
||
![]() |
||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
|
lastık buyuk etken. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
kesinlikle yol sesini aracın içine almada lastik çok büyük etken onun için yumuşak lastik
|
||
|
||
![]() |
||
|
aynen oylee lastık cok buyuk etken...
|
||
![]() |
||
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
lastik lastik lastik başka bi etkeni yok.......
|
||
206 XT 118 HP
|
||
![]() |
||
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
|
teybin sesini aç duymazsın:D
|
||
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
||
![]() |
||
|
kafa şişiyo o zamanda :D:D:D
|
||
206 XT 118 HP
|
||
![]() |
||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|
|
||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
||
![]() |
||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|
Snayide iyi bir usta bulursan kapı içlerine keçe ile ekleme yapıyorlar ve %80 ses olayı gidiyor.tavsiye ederim..
![]() |
||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
kendınde yapabılırsın ızalosyonu eger aracın ses alıyorsa bunun nedenlerıni şöyle sıralayabılırız
1- lastiklerden dolayı
2- bagaj kapagının kilidi cok ses yapar bızım araclarda
3- koltukların vıdaları gevşemiş olabılır onları sıkılamak lazım
4- kapı fitilleri cam fitilleri çok gunes gormus veya cok eskmıs olabılır degısmesı gerekebılır
5- aracta kaza varsa buyuk etkendır ! usta düzgün sekılde yapamadıgı ıcın bazı parcalar oturmaz kı onun sesını ıstedıgın kadar ugrassanda kesemezsın
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |