![]() |
|
Pert raporu dikkate alınmalımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2011 Saat 00:25 |
arkadaşlar pert raporu dikkate alınmalımı? arabamdan çokta memnunum ancak pert raporu olduğunu ögrendim airbag açılmış vaziyette almıştım hepsini yeniden aldım bana 2 bin gibi rakam çıkarmıştı aracı 8.500 almıştım şuan ise 10.400 gelmiş oldu ancak pert raporu tutulmuş 2006 da vizesi matyısta bitiyor bişety olurmu? performansından memnunum naapmalıyım..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger aracinizin ne kadarlik hasar ile pert oldugunu biliyorsaniz sizin icin sorun yok. Muayene icin de sorun olmadigini dusunuyorum cunku ornekleri var. Kasko yaparsaniz karsiniza cikar o kadar. Bir de satarken sikinti yasarsiniz. Aliciya mutlaka soylemeniz gerekiyor hatta noterde bunu kagida dokmeniz de faydaniza.
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
kucucuk hasarlara bile pert raporu verilir oldu. duyumlarima gore araci garanti kapsamindan cikarmak icin bu kucuk hasarlara bile veriliyormuş. muayenede sorun teşkil etmez bence.
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yok satışta sorun olmaz alıcıya bildirme işini unutmayın yeter üç kağıtçı durumuna düşmemek için :) . kasko olmaz ama muayene oluyor sonuçta aracı trafiğe sokmak içinde o araç muayeneye gidiyor :) .
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Muayenede hiç bi problem cıkmaz.. Satarken sadece ön yargı ile yaklasırlar, biraz daha zor satarsınız..
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
aynen öyle oluyor zaten dostum ya araba süper denilecek kadar iyi bende şaşırdım.bide bilmiyodum böyle bişeyi.satışa çıkarttım inş satılır bide yakınlarda düğünüm var napicam bilmiyorum...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
türkiyede ön yargıdan bol birşey yok , kilometresi fazla olan 90.000 100.000 olan arabalar bıle satılmıyor bızım mıllet pirince gıderken bulgurdan olur sonuc budur ben aracımı 130.000 km de aldım 1 sene oldu arac su anda 180.000 km de yag degısımı dısında kurus masrafım yok super memnunum ve yag eksıltmede yok , ama mıllete sor 180.000 km de araba bıtmıstır , kılometre dusur gotur geçir bu mıllet bunu anlar dostum ... Bizim milletin neyıne ıyılık yapacan kotulukten anlıyorlar sadece ve serefsızlıkten. Kısacası aracı satman cok cok cok zor olacak, saygılar.
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Satarken sorun yaşayabilirsiniz, onuda bir yetkili servis veya benzeri bir firma aracılığı ile araçta sorun olmadığına dair tam bir ekspertiz raporu alırsanız. Hem sizin hemde alıcının aklında soru işareti kalmaz.
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
.
Düzenleyen masumserseri - 27 Mart 2011 Saat 11:37 |
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
bırde soyle dusunelım.bazı galercıler yetkılı servıs dısında bakım gormus.km sı yuksek aracları alıp km lerı dusurup mıllete bu sekılde pazarlıyorlar.dısınden tırnagından para bırıktırerek arac sahıbı olmak ısteyen ınsanlarda aaaa km dusuk temızdır bu araba deyıp aldanıyorlar. bana gore onemlı olan km yuksek olsa bıle bakımları zamanında yapılmıs yıpranmamıs arac sahıplerınden arac almak.galerıler de her turlu uçkagıtcılık var.ben sahsen galerıden kesınlıkle arac almam.burada arac alacak olan kısılerın bılınclı olması.ama nerde kımı ılk defa arac sahıbı olacak,kımıde kıcını sadece koltuga oturmakla ben soforum dıye gecınenler.. kendımde daha once 300bın km dızel passat vardı motora daha anahtar deymemıstı.ne yag eksıltme nede baska bır sey.sattıgımda alan kısı yetkılı servıse goturdu makınaya falan bagladır daha motorun %70 omru var denıldı.onemlı olan aracı yormamak ve bakımlarını eksıltmemek. |
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
canını sıkım ta aracında soğuma en güzel araç yağmurda soğukta yazın kışın seni yayan bırakmayan araçtır sen 10 bin tl ile araç yapabilirmisin yapamassın boş ver dert etme ben takla atılmış araç aldım 2 aırbag tamirli 7 değişen li komple boyalı piyasası 25 olan aracı 16 ya aldım 2 yıl masrafsız bindim pert kayıtlı 17000 e sattım tek tek ayrıntıları alıcıya anlattım aldı oda hiç canını sıkma
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
benim megane ım vardı 2002 kendim pert halde alıp toplamıştım change işlemi yapıldı yani arkası başka bi araçtı. hatta komik bi durum araba dizeldi ama arka tarafı benzinli idi. depo kapağında sorun oluyodu. muayenede bi sorun çıkmıyor. ama satarken baya bi zorlar seni. gerçi ben nete koyduktan 3 saat sonra sattım arabayı. kolay gele sana.
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |