![]() |
|
xenonlarımı taktım arkadslar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2011 Saat 22:31 |
hayırlı olsun
|
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de geçtiğimiz haftasonu taktırdım 100 liraya 2 yıl garantili 8000k shark marka zaten bu paralara olanların hepsi çin malı çok da fark etmiyor pahalısını taktırmanın mantığı yok. İnternetten baktım bu markaya 80 ile 100 lira arası satıyorlar. Ama işçiliği zor 206'larda farı panjuru söküyorlar uğraşıyorlar.
Sizin fiyat biraz pahalı gibi.
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş hayırlı uğurlu olsun. Biraz pahalı gibi geldi bana da. Keşke haberim olsaydı benim xenon'ları satıyodum. 0'dan farksız tertemiz mercekli 8000k. Hayırlı olsun..
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat biraz yüksek ama xenonlar çok güzel oluyor arabalarda bende yazın taktırmıştım aracıma 8000k çok hoş ve tatlı bir görüntüsü var
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
farınız merceklıdır ınsallah. cakma xenonlar ınanılmaz goz alıyor
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
hayirli olsun kardeşim, gerçekten çok şık duruyor. fiyat biraz tuzlu gibi geldi bana. tabi sentinel marka ne kadar bilmiyorum. gule gule kullan
|
|
![]() |
|
mehmet20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
merhaba arkadaslar denızlıden dun xenon far taktım aracıma sentınel dıye bır marka sanayıdekı arkadas tavsıye ettı 2 sene garantılı 8000k h4 200 tl ye aldım goruntu cok degıstı arabamda ıyıkı takmısım karsıdan gelen araclarıda rahatsız etmıyor foto koyamadım sizlerle paylasmak istedım ıyı forumlar herkese
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |